• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαμόγελα στην Honda
Από την επιτυχία στην Ινδιανάπολη
Νέα 29/08/2011 - 11:08

Οι άνθρωποι της Honda έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι έπειτα από τον αγώνα της Ινδιανάπολις. Ο Casey Stoner κέρδισε και βλέπει τον Τίτλο να είναι πιο κοντά του, ο Dani Perdosa (φωτογραφία) έδειξε την αξία του και ο Andrea Dovizioso είχε ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα.

Η έβδομη φετινή νίκη του Stoner ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη της Honda στη συγκεκριμένη πίστα ενώ ο Αυστραλός έκανε και νέο ρεκόρ αγώνα (1:39.807). Οι αναβάτες του HRC δήλωσαν σχετικά:  

 

Casey Stoner:

«Ξεκίνησα καλά αν και θα έπρεπε να ήμουν λίγο πιο επιθετικός στην πρώτη στροφή. Καθώς έμπαινα στην δεύτερη στροφή ο Dani πάτησε δυνατά τα φρένα και παραλίγο να χτυπήσουμε επειδή τα φρένα μου δεν είχαν ζεσταθεί ακόμα. Ήμουν τυχερός που κατάφερα να συμπληρώσω τον πρώτο γύρο.  

Ο αγώνας ήταν σκληρός, έκανε ζέστη και η πίστα γλιστρούσε λίγο περισσότερο συγκριτικά με τις δοκιμές και τις κατατακτήριες, κι αυτό δεν μου επέτρεπε να πιέσω πολύ. Κάποια στιγμή, το εμπρός μέρος γλίστρησε, η μοτοσυκλέτα έπεσε στο πόδι μου αλλά κατάφερα να συνεχίσω και να μην χάσω την αυτοπεποίθησή μου. Έπειτα από αυτό αύξησα τον ρυθμό μου, πέρασα τον Dani και έκανα μερικούς καλούς γύρους που μου έδωσαν προβάδισμα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την πολύ καλή δουλειά.» 

 

Dani Pedrosa:

«Είμαι χαρούμενος με την δεύτερη θέση και με την απόδοσή μου στον αγώνα. Έπειτα από τις κατατακτήριες δοκιμές έπρεπε να προσπαθήσω πολύ για να μειώσω τη διαφορά ενός δευτερολέπτου από τον Casey. Η δεύτερη θέση είναι πολύ καλό αποτέλεσμα έπειτα από την πτώση μου στο Brno. Ήξερα ότι δεν είχα τον ίδιο ρυθμό με αυτόν του Casey αλλά η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και με βοήθησε να είμαι μπροστά. Είμαι ικανοποιημένος από την επίδοσή μου και από την μοτοσυκλέτα. Ανυπομονώ για τον αγώνα στο Μisano.»  

 

Andrea Dovizioso:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα επειδή ο στόχος μας ήταν να ανέβω στο βάθρο και να κερδίσω βαθμούς έναντι του Lorenzo. Όμως υπάρχουν και θετικά στοιχεία όπως ότι έκανα τον ταχύτερο χρόνο μου (1:40.1) στον τελευταίο γύρο του αγώνα. Αυτό δείχνει ότι είμαστε ταχείς ως το τέλος ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Ο Hayden με εμπόδισε στην εκκίνηση ενώ ακούμπησα με τον Spies στην τέταρτη στροφή με αποτέλεσμα να χάσω πολύτιμο χρόνο και θέσεις. Έπειτα από αυτό προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένος και να αυξήσω τον ρυθμό μου.

Ήταν ένας περίεργος αγώνας. Δεν είχα καλή πρόσφυση στο πίσω ελαστικό από την αρχή του και είχα την αίσθηση ότι το εμπρός μέρος έκλεινε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε. Ωστόσο κατάφερα να προσαρμοστώ στις συνθήκες και να οδηγήσω καλά. Τώρα πάμε στο Misano, στον αγώνα της πατρίδας μου, όπου προσβλέπω σε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Ο αγώνας μου κράτησε μόνο 5 γύρους»

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Τα προβλήματα κάθε οδηγού!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα