• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 ΕΔ2: Ο Corsi επικεφαλής
Έπειτα από μια δυνατή προσπάθεια
Νέα 26/08/2011 - 23:57

Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Moto2 στην Ινδιανάπολη, ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) ήταν ο ταχύτερος όλων και έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ξεπέρασε την πτώση που είχε στους πρώτους γύρους της διαδικασίας.

Ο Ιταλός αναβάτης έφτασε στην κορυφή με μια δυνατή προσπάθεια στα τελευταία πέντε λεπτά αυτής, ενώ ως τότε βρισκόταν στην 23η θέση. Ο χρόνος του (1:46.274) ήταν ταχύτερος κατά 1.788 δευτερόλεπτα από αυτόν που σημείωσε στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας (1:48.062).

 

Πίσω του, δεύτερος, τερμάτισε ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) o οποίος επίσης έδειξε ανεπηρέαστος από την πτώση που είχε στις πρωινές (τοπική ώρα) δοκιμές. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν κατά 0.065 δευτερόλεπτα πιο αργός.

Tρίτος βρέθηκε ο Mattia Pasini, ο ομόσταυλος του Corsi, ενώ ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) τέταρτος. Ο Γερμανός αναβάτης, που προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας, κινήθηκε ταχύτερα απ’ ότι το πρωί, όπου ήταν μόλις 16ος.

 

Στην πέμπτη θέση ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing), επικεφαλής στις ΕΔ1, και στην έκτη ο Julian Simon (Mapfre Aspar), o οποίος κινήθηκε γρήγορα και μείωσε τον χρόνο του κατά περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα συγκριτικά με το πρωί, όπου ήταν 26ος.

 

Οι ελεύθερες δεύτερες δοκιμές χαρακτηρίστηκαν από τις εξόδους από την πίστα μερικών αναβατών. Μεταξύ αυτών να αναφέρουμε τους Ricky Cardus (QMMF Racing Team) και Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up), οι οποίοι κατάφεραν να συνεχίσουν και να βελτιώσουν τον χρόνο τους.

Εκτός αυτού, πτώση είχαν οι Mashel Al Naimi (QMMF Racing Team), Yuki Takahashi (Gresini Racing) και Robertino Pietri (Italtrans Racing).

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP) δεν έλαβε μέρος στη διαδικασία έπειτα από την πτώση που είχε στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy Rossi: Πρέπει να βελτιωθούμε, ο Nicky πήγε καλύτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ2: Stoner, Spies μπροστά από τους υπόλοιπους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA