• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy 125cc ΕΔ2: Ταχύτερος ο Terol
Έδειξε την κλάση του για μία ακόμα φορά
Νέα 26/08/2011 - 21:41

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν ο πρώτος αναβάτης στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές των 125cc και έδειξε με εντυπωσιακό τρόπο ότι δίκαια είναι το φαβορί στη κατηγορία. Ο Ισπανός αναβάτης σημείωσε χρόνο 1:49.381 που είναι κατά περισσότερο από δύο δευτερόλεπτα ταχύτερος από αυτόν που είχε νωρίτερα (1:51.510) και κατά 0.774 δευτερόλεπτα από το χρόνο του Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) που ήταν δεύτερος στην διαδικασία (1:50.155).

Ο Γάλλος αναβάτης επίσης ήταν ανταγωνιστικός και άφησε πίσω του, στην τρίτη θέση, τον Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica) μόλις για 0.001 του δευτερολέπτου!

 

Τέταρτος ήταν ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing) και πέμπτος ο Efren Vazquez (AirAsia-Ajo), o οποίος ήταν πρώτος στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας. Έκτος ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) με διαφορά 1.391 δευτερόλεπτα από τον Terol. 

 

Στην έβδομη θέση βρέθηκε ο Hector Faubel (Bankia Aspar), στην όγδοη Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), στην ένατη ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) ενώ δέκατος βρέθηκε ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport) ο οποίος έπεσε στον τελευταίο γύρο, στην προσπάθειά του να μειώσει τον χρόνο του.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ2: Stoner, Spies μπροστά από τους υπόλοιπους

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 ΕΔ1: O Redding πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA