• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσδοκίες για κάτι καλό στην Tech3
Και οι δύο αναβάτες της θέλουν να διακριθούν
Νέα 23/08/2011 - 09:52

Στην ομάδα της Yamaha Tech 3 ελπίζουν σε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ινδιανάπολη. Ο Colin Edwards ανυπομονεί να λάβει στο δεύτερο Grand Prix της πατρίδας του και να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεων ενώ ο Cal Crutchlow, αν και θα οδηγήσει για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη πίστα, θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην ομάδα και να διασκεδάσει τις πληροφορίες που τον θέλουν να απομακρύνεται από αυτή στο τέλος της χρονιάς. Οι δύο αναβάτες δήλωσαν σχετικά:

 

Colin Edwards:

«Το να λάβω μέρος στον δεύτερο αγώνα της παρτίδας μου με διαφορά μερικών εβδομάδων είναι εκπληκτικό και ανυπομονώ. Η Ινδιανάπολη είναι μια ιδιαίτερη πίστα με το δικό της θρύλο και τη δική της ιστορία. Οι άνθρωποί της έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά για να κάνουν το MotoGP μια επιτυχημένη διοργάνωση και ελπίζω να περάσουν καλά οι θεατές.

Η πίστα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική και θέλω να οδηγήσω στην νέα άσφαλτο. Ελπίζω να συνεχίσω τα καλά αποτελέσματα και θα ήθελα να είμαι στην πρώτη εξάδα, όμως οι αναβάτες εμπρός μου οδηγούν εργοστασιακές μοτοσυκλέτες. Για μία ακόμα φορά θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.»

 

Cal Crutchlow:

«Ανυπομονώ να βρεθώ στην Ινδιανάπολη επειδή έχω ακούσει πολλά για το πόσο εκπληκτική είναι η πίστα. Όμως δεν έχω ξαναοδηγήσει σε αυτή και έτσι θα αντιμετωπίσω περισσότερη δυσκολία, ωστόσο θα κάνω ό,τι μπορώ για να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύω στο Πρωτάθλημα. Δεν πήρα πολλούς βαθμούς στους τελευταίους αγώνες και έτσι θέλω ένα καλό αποτέλεσμα στην Ινδιανάπολη.  

Η μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή, η ομάδα εκπληκτική και πιστεύω στις ικανότητές μου. Το τεστ στο Brno ήταν πολύ χρήσιμο για εμένα και μου επέτρεψε να βελτιωθώ. Έχουμε κάποιες ιδέες που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον και ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτόν τον αγώνα θα με βοηθήσει να τελειώσω καλά την χρονιά.»

Επόμενο άρθρο »

Λιγότερα θανατηφόρα στους δρόμους μας

« Προηγούμενο άρθρο

Φουτουριστική μοτοσυκλέτα από τη Hyundai

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA