• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Elena Myers θα δοκιμάσει την GSV-R
Στο πλαίσιο του GP της Ινδιανάπολις
Νέα 18/08/2011 - 15:27

Όπως έγινε γνωστό, η νεαρή Αμερικανίδα αναβάτις Elena Myers θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει για λίγους γύρους την Suzuki GSV-R στην πίστα της Ινδιανάπολις.

Η 17χρονη Myers, η οποία συμμετέχει στο Πρωτάθλημα AMA Pro SuperSport, την Πέμπτη πριν τον αγώνα θα κάνει μερικούς γύρους στην πίστα με μια μοτοσυκλέτα του MotoGP, κάτι που είναι το όνειρό της. Η ίδια δήλωσε:

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο ενθουσιασμένη είμαι. Είχαμε συζητήσει αυτή την πιθανότητα και πέρσι αλλά δεν πραγματοποιήθηκε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό. Όταν πέρσι κάθισα στην μοτοσυκλέτα μου φάνηκε ότι είχε δημιουργηθεί για εμένα! Το να την οδηγήσω θα είναι κάτι εκπληκτικό και ανυπομονώ να το κάνω.»

 

Η Myers είναι η πρώτη Αμερικανίδα που κέρδισε αγώνα στο Εθνικό Πρωτάθλημα και αυτό συνέβη πέρσι στην πίστα Infineon που βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Aπό τη μεριά του, εκπρόσωπος της Suzuki δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα δώσουμε αυτή την ευκαιρία στην Elena και που θα μάθουμε τη γνώμη της για τις μοτοσυκλέτες μας. Είναι μεγάλο ταλέντο και η πρώτη γυναίκα που θα οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα 800cc του MotoGP. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθεί.»

Επόμενο άρθρο »

Ενδιαφέρον της Yamaha Tech 3 για τον Laverty

« Προηγούμενο άρθρο

«Έφυγε» ο Claudio Castiglioni

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA