• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Silverstone: O Hopkins κλέβει την παράσταση
Αγωνίζεται φέτος στον βρετανικό Πρωτάθλημα και συμμετέχει εκτάκτως!
Νέα 29/07/2011 - 17:57

Ο Αγγλο-Αμερικανός John Hopkins, κατά πολλούς ένα ταλέντο του MotoGP, που στάθηκε άτυχος όταν εγκαταλείποντας την Suzuki, πήγε στην Kawasaki που τελικά αποσύρθηκε πριν αρχίσει το Πρωτάθλημα! Από τότε μια σειρά άλλων ατυχιών και τραυματισμών, ανάμεσα σε ΑΜΑ και WSBK και προσπάθειες για επιστροφή στα MotoGP, τον έφεραν τελικά φέτος στο BSB, το Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbike, με την ομάδα της Suzuki. Μάλιστα η Ιαπωνική εταιρία θα τον φιλοξενήσει σε έκτατη συμμετοχή (wild cart) στον Αγώνα του Brno στις 12 – 14 Αυγούστου. 

Τώρα είναι έκτακτη συμμετοχή στον 9ο Αγώνα του WSBK και μάλιστα στις Ελεύθερες Δοκιμές 1, εντυπωσίασε, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο! Οι συνθήκες ήταν πολύ κρύες – για την εποχή – και ο John Hopkins με την Suzuki του σταμάτησαν το χρονόμετρο στο 2:06.667, αρκετά μπροστά (πάνω από 2 δέκατα) από τον Βρετανό Leon Camier και την Aprilia.

Τον τρίτο χρόνο έχει ο Τσέχος Jakub Smrz (Ducati), μπροστά απόν τον επίσης Βρετανό, πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή James Toseland (BMW Italia), που φαίνεται ότι επανήλθε σε φόρμα μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός αγώνων.

Ο Carlos Checa (Ducati), είναι 5ος, αρκετά μπροστά από τους οδηγούς που τον ακολουθούν στη βαθμολογία, αφού ο Marco Melandri είναι 14ος και ο Max Biaggi 16ος.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK Silverstone: Ο Checa 1ος στις Κατατακτήριες 1

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Είναι νωρίς να μιλάμε για Τίτλο»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA