• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένοι στην Bridgestone
Από τα νέα ελαστικά στην Laguna Seca
Νέα 28/07/2011 - 11:17

Η έντονη κριτική που ασκήθηκε το τελευταίο διάστημα στους ανθρώπους της Bridgestone για τα ελαστικά που παρέχουν –και τα οποία θεωρούνται υπεύθυνα για τις πολλές πτώσεις και τους τραυματισμούς των αναβατών– είχε ως αποτέλεσμα να διαθέσουν στις ΗΠΑ ένα πίσω ελαστικό με πιο μαλακή γόμα από ό,τι ως τώρα. 

 

Ο Hirohide Hamashima, βοηθός Διευθυντή στο τμήμα εξέλιξης αγωνιστικών ελαστικών, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την απόδοση του νέου τύπου. Όπως είπε:

«Είμαι χαρούμενος από το νέο πίσω ελαστικό καθώς στην Laguna είχε καλή απόδοση στις κρύες συνθήκες που επικρατούσαν στις πρωινές δοκιμές. Επίσης 12 αναβάτες αποφάσισαν να το χρησιμοποιήσουν και στον αγώνα. Η πληροφόρηση που είχαμε από αυτούς ήταν θετική. Για παράδειγμα, ο Rossi είπε: “είμαι ευχαριστημένος που η Bridgestone έφερε ελαστικά με μαλακή γόμα τα οποία λειτούργησαν καλά στην χαμηλή θερμοκρασία το πρωί”, ενώ ο Edwards τόνισε: “θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία. Συμφώνησαν να φέρουν μερικά μαλακά ελαστικά για τον αγώνα και σίγουρα αυτή ήταν μια σωστή επιλογή”.

Στόχος μας είναι να ακούμε τις επιθυμίες των οδηγών και να τους δίνουμε ελαστικά με τα οποία να αισθάνονται πιο άνετα σε κρύες συνθήκες και είμαι ικανοποιημένος με ό,τι καταφέραμε στον αγώνα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι Stoner, Lorenzo και Pedrosa, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τις πιο σκληρές γόμες στον αγώνα ήταν ταχύτεροι, όμως χαίρομαι που πολλοί οδηγοί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το πίσω ελαστικό με την πιο μαλακή γόμα σε αυτόν. Η απόφασή μας να διαθέσουμε στους επόμενους πέντε από τους οκτώ αγώνες πίσω ελαστικό με πιο μαλακή γόμα είναι σωστή και είμαστε σε καλό δρόμο.»

 

Επόμενο άρθρο »

O Capirossi δεν ενδιαφέρεται για το WSBK

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Ο Τίτλος είναι ανοιχτός ακόμα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA