• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: H Pirelli προμηθευτής ως το 2015
Ανανεώθηκε η συμφωνία
Νέα 27/07/2011 - 14:21

Όπως ανακοινώθηκε, η Pirelli θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών στο WSBK ως το 2015, έπειτα από την ανανέωση της συμφωνίας για τρία χρόνια ακόμα. Σε αυτή αναφέρεται ότι η εταιρεία θα προμηθεύει με λάστιχα και τις κατηγορίες Superstock 1000 και Superstock 600.

 

Ο Paolo Flammini, CEO της «Infront Motor Sports», δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε την συμφωνία μας με την Pirelli μέχρι το 2015. Αυτά τα οχτώ χρόνια συνεργασίας μας είχαμε αποτελέσματα πάνω από κάθε προσδοκία. Για μία ακόμα φορά μπορούμε να βασιστούμε σε έναν προμηθευτή ελαστικών ο οποίος δεν έχει όμοιο σε ό,τι αφορά την προσήλωσή του στην εξέλιξη και δημιουργία ελαστικών.

Η παρουσία επτά κατασκευαστών στο θεσμό, σε όλες τις κατηγορίες, απαιτεί την παρουσία μίας εταιρείας που να είναι άρτια σε όλους τους τομείς και να μας υποστηρίζει άμεσα σε ό,τι χρειαστούμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Pirelli για την ως τώρα συνεργασία μας.»  

 

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η δήλωση του Uberto Thun, Διευθύνων Σύμβουλος του τομέα ελαστικών για μοτοσυκλέτες της Pirelli, ο οποίος επεσήμανε:  

«Η ανανέωση του συμβολαίου για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνει το πάθος μας και την αφοσίωσή μας στο WSBK και θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τους αγώνες και για το δρόμο.»

Επόμενο άρθρο »

O Hayden επιμένει στην GP11.1

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Αποδέχτηκα την συγγνώμη του Stoner»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA