• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: «Η Ducati χρειάζεται νέο πλαίσιο»
Θεωρεί ότι πλέον έχει χαθεί η χρονιά για την ομάδα
Νέα 25/07/2011 - 17:12

Ο Carlo Pernat, ο γνωστός Μάνατζερ του MotoGP, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα τεκταινόμενα στο Grand Prix της Laguna Seca και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έπειτα από τα δύο όχι και τόσο καλά αποτελέσματα που είχε ο Stoner στο Mugello και τo Sachsenring, θα περιμέναμε να έχει επηρεαστεί ψυχολογικά. Όμως έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του αναφορικά με την τακτική, περίμενε την κατάλληλη στιγμή και κέρδισε με τρόπο που αξίζει σε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τον Τίτλο.

Χωρίς να υποτιμώ την προσπάθειά του, πρέπει να πω ότι στάθηκε και λίγο τυχερός επειδή ο Lorenzo έπεσε στις δοκιμές και αυτό ίσως επηρέασε λίγο την απόδοσή του.

Ο Pedrosa είχε κάποια προβλήματα στο ζέσταμα ενώ στον αγώνα οι γραμμές του δεν ήταν τέλειες.»

 

Αναφορικά με τους Dovizioso, Spies και Simoncelli, ο Pernat σχολίασε:

«Ο Andrea με απογοήτευσε. Έπειτα από το Mugello περίμενα να έκανε ένα βήμα εμπρός όμως δεν το έπραξε και αυτό δεν είναι καλό, καθώς έχει την τεχνική ικανότητα να το πράξει.  

Το γεγονός ότι ο Spies δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στην πατρίδα του δείχνει ότι ακόμα δεν έχει την ωριμότητα να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο.

Για τον Simoncelli, η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη επειδή οι πολλές πτώσεις ίσως τον επηρεάσουν. Στις δοκιμές τα πάει καλά αλλά στον αγώνα δεν έχει τύχη. Ελπίζω να “γυρίσει ο τροχός” γι’ αυτόν.»  

 

Τέλος, για τα διαδραματιζόμενα με την Ducati τόνισε:

«Η κατάσταση για την Ducati είναι η ίδια: 30 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο (στον αγώνα). Η νέα μοτοσυκλέτα δεν είναι καλή, χρειάζεται δραστικές αλλαγές, π.χ. ένα καινούργιο πλαίσιο. Όμως ακόμα κι αν δεν τον κάνουν αυτό, είναι θέμα χρόνου να χρησιμοποιήσουν μια καινούργια μοτοσυκλέτα αργότερα μεσ’ την χρονιά. Κατά την άποψή μου αυτή η σεζόν είναι αδιέξοδη (για την ομάδα).»

Επόμενο άρθρο »

Hayden: «Ο Rossi είναι μαχητής»

« Προηγούμενο άρθρο

Simoncelli: «Είμαι απογοητευμένος»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA