• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο κράνος Schuberth SR1
Με τιμή από 599 ευρώ
Νέα Αγοράς 27/07/2011 - 13:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το SR1 είναι το πρώτο καθαρόαιμο supersport κράνος για σπορ αλλά και για επαγγελματίες αναβάτες. Όπως και στα τουριστικά κράνη, που έχουν λάβει πολλά βραβεία, μια πραγματική καρδιά Schuberth χτυπάει και στο SR1. Είτε σε έναν επαρχιακό δρόμο,τον αυτοκινητόδρομο ή μια πίστα, το SR1 ανταποκρίνεται άριστα στις υψηλές ταχύτητες και εντυπωσιάζει με την κορυφαία αεροδυναμική του

 

Εξελίσσεται σε αεροδυναμική σήραγγα, που σημαίνει ότι το SR1 έχει εξαιρετική αερoακουστική, με αποτέλεσμα την απόλυτη συγκέντρωση στην οδήγηση.

Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ίνες S.T.R.O.N.G. (μίγμα ενισχυμένων ειδικών ινών fiberglass), και παράγεται σε τρία μεγέθη κελύφους.  

 

Υψηλή αεροδυναμική απόδοση

Το SR1 είναι ένα κράνος που έχει κατασκευαστεί για τη βέλτιστη απόδοση στην πίστα. Χάρη στην προηγμένη αεροδυναμική του, είναι πάντοτε σταθερό στον αέρα και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες δεν δημιουργεί φαινόμενο άνωσης.

Η αεροτομή «D-Force» ρυθμίζεται σε δύο θέσεις και επιτρέπει στο SR1 να προσαρμοστεί στην στάση οδήγησης του αναβάτη κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η ιδανική συμπεριφορά του κράνους στη ροή του αέρα, ανά πάσα στιγμή.

 

Αεροακουστική του SR1

Όλα τα κράνη Schuberth αναπτύσσονται και βελτιστοποιούνται κάτω από επιστημονικές συνθήκες στην αεροδυναμική σήραγγα της Schuberth. Το μειωμένο επίπεδο θορύβου βοηθά την συγκέντρωση και προσοχή του αναβάτη στην οδήγηση.

Εγκαθιστώντας το wind deflector βελτιώνεται η αεροακουστική και μειώνεται ακόμη περισσότερο το επίπεδο θορύβου. Μόνο 88 dB(A) στα 100 χ.α.ώ. (σε εργαστηριακές συνθήκες).  

 

Ζελατίνα

Σχεδόν χωρίς παραμόρφωση σε ολόκληρο το οπτικό πεδίο, είναι κατά μέσον όρο 2,5 χιλιοστά σε πάχος, ανθεκτική στις γρατζουνιές στο εξωτερικό της ενώ διαθέτει και αντιθαμβωτική επίστρωση.

 

Εξαερισμός

Σωστός αερισμός στη ζελατίνα, για τη μείωση του θαμπώματος, αλλά και ρυθμιζόμενοι είσοδοι εξαερισμού, για το σαγόνι αλλά και για την επιλεκτική διανομή του εισερχόμενου αέρα στο κράνος.

 

A.R.O.S (Anti-Roll-Off-System)

Το «Anti-Roll-Off-System» αναπτύχθηκε ειδικά από την Schuberth και παρέχεται ως χαρακτηριστικό ασφαλείας σε κάθε κράνος της. Διασφαλίζει ότι, εφόσον το λουράκι ασφάλισης είναι κλειστό και σωστά ρυθμισμένο:

• το κράνος δεν μπορεί να περιστραφεί στο κεφάλι από πίσω προς τα εμπρός,

• ο κίνδυνος επαφής μεταξύ του εμπρός τμήματος, του κράνους, και το πηγούνι του αναβάτη ή το λαιμό ελαχιστοποιείται λόγω της μικρής γωνίας κλίσης,

• μειώνονται οι συνέπειες από το κράνος που έρχεται σε επαφή με το στήθος, ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος.

 

Βάρος και προδιαγραφές 

Βάρος: Μόνο 1,350g (+/-50g), προδιαγραφές: ECE-R 22,053.  

 

TRIUMPH ATHENS CENTRAL

Μιχαλακοπούλου 77, Τ.Κ.: 11528 Αθήνα, Τηλ.: 210 7770079, Φαξ.: 210 7488251.

 

Επόμενο άρθρο »

APRILIA RS4 50 – 125

« Προηγούμενο άρθρο

AGV BLADE MULTI START ITALIA

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA