• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H ενημέρωση για την Laguna Seca! Το πρόγραμμα!!
Το motograndprix.gr σας ενημερώνει μεταμεσονύχτια!
Νέα 22/07/2011 - 18:02

Συνεχίζοντας τις πρωτιές στην άμεση ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο του MotoGP, το www.motograndprix.gr θα είναι στις επάλξεις και θα "ανεβάζει" όλα όσα γίνονται στην Laguna Seca, λίγα λεπτά αφού τελειώνει κάθε δοκιμή. 

Έτσι σήμερα στις 21:30 περίπου θα έχουμε το πρώτο ρεπορτάζ από τις Ελεύθερες Δοκιμές 1, ενώ γύρω στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα το ρεπορτάζ για τις ΕΔ2.

Το πρωί του Σαββάτου θα υπάρχει ρεπορτάζ και ειδήσεις από τα όσα είπαν οι οδηγοί, μετά το τέλος των δοκιμών και των συζητήσεων με τους μηχανικούς τους.

Αντίστοιχα αύριο το βράδυ γύρω στις 21:30 θα υπάρχει το ρεπορτάζ από τις ΕΔ3 και μετά την απευθείας προβολή των Κατατακτήριων από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, γύρω στη 1 και μισή θα "ανεβεί" το αντίστοιχο ρεπορτάζ.

Την Κυριακή το πρωί και πάλι οι δηλώσεις και το παρασκήνιο μετά τις Κατατακτήριες, ενώ το βράδυ της Κυριακής γύρω στις 20:30 το ρεπορτάζ από το Ζέσταμα του Αγώνα και βέβαια μετά τον Αγώνα από τη 1 και μισή τα χαράματα της Δευτέρας το ρεπορτάζ του Αγώνα.

Με ανάλογες καταχωρήσεις των ρεπορτάζ θα ενημερώνονται και οι περισσότεροι από 5,000 φίλοι της σελίδας του MOTOGRANDPRIX CLUB στο facebook, ενώ τα εναργά μέλη του MotoGrandPrix Club, θα λαμβάνουν τη σχετική ενημέρωση με SMS στο κινητό τους, το επόμενο πρωί, ώστε να μην ενοχληθούν κάποιοι που θα κοιμούνται. Το σχετικό newsletter, θα αποστέλλεται κανονικά τις πρώτες πρωινές ώρες στο e-mail τους.

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna: O Stoner πρώτος, πειράματα η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Oι περισσότερες νίκες, αλλά χωρίς Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA