• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αγώνας τακτικής για την Monster Yamaha
Επικεντρώθηκαν στην συλλογή βαθμών
Νέα 19/07/2011 - 00:19

Οι Colin Edwards και Cul Crutchlow, οι αναβάτες της δορυφορικής ομάδας της Yamaha, μάλλον θέλουν να ξεχάσουν το συντομότερο δυνατόν το Γερμανικό Grand Prix, καθώς δεν τα πήγαν καλά. σε αυτό. 

Ο Edwards, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε όλο το Σαββατοκύριακο από πονόλαιμο, τερμάτισε 10ος. Αν και πάλευε με τους Rossi, Hayden και Bautista, τέσσερις γύρους πριν το τέλος έκοψε τον ρυθμό του επειδή το πίσω ελαστικό της μοτοσυκλέτας του έπαψε να έχει καλή πρόσφυση. O Αμερικανός οδηγός δήλωσε σχετικά:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, από αυτούς που βλέπεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάποιες θέσεις αλλά τελικά δεν τα καταφέρνεις. Ήμουν κοντά στους Valentino, Nicky και Alvaro στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως ό,τι κι αν έκανα δεν μπορούσα να τους περάσω. Όποτε φτάναμε στο σημείο της πίστας που υπάρχουν οι απανωτές αριστερές στροφές, έδειχναν να έχουν περισσότερη πρόσφυση από εμένα, μου ξέφευγαν και τους έφτανα πάλι μετά την στροφή Νο12, στη βάση της κατηφόρας.

Η μοτοσυκλέτα μου ήταν σταθερή στο φρενάρισμα, όμως λίγους γύρους πριν τον τερματισμό γλίστρησε ξαφνικά το πίσω μέρος και από τότε δεν είχα καλή πρόσφυση ενώ αυξήθηκε ο κραδασμός. Είδα ότι στην προσπάθειά μου να κρατηθώ κοντά τους έκανα πολλά λάθη και αποφάσισα να διατηρήσω την θέση μου. Δεν μου άρεσε που ήμουν 10ος όμως ποτέ δεν τα έχω πάει καλά σε αυτή την πίστα. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στην Laguna Seca».

 

Ο Crutchlow (στην φωτογραφία με τον De Puniet), τερμάτισε 14ος αν και προσπάθησε να κερδίσει κάποιες θέσεις, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Ο 25χρονος Βρετανός είπε μετά τον τερματισμό:

«Προφανώς, δεν χαίρομαι που τερμάτισα 14ος επειδή πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι μέσα στην δεκάδα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά μπορώ να πω ότι ήμουν σε θέση να παλεύω με αναβάτες που έχουν περισσότερη εμπειρία από εμένα σε αυτή την πίστα. Ήθελα να τερματίσω 11ος αλλά λίγους γύρους πριν το τέλος άνοιξα την τροχιά μου και έμεινα πίσω.

Δεν τα παράτησα, ωστόσο δεν είχα καλή πρόσφυση και δεν μπορούσα να πιέσω περισσότερο. Είναι περίεργο επειδή κάναμε πολλές αλλαγές στην μοτοσυκλέτα αλλά δεν βελτιώθηκε ουσιαστικά. Πάντως μάθαμε κάποια πράγματα τα οποία θα μας χρησιμεύσουν στο μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευμένος ο Elias

« Προηγούμενο άρθρο

O Roberts θα οδηγήσει στην Laguna Seca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA