• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήθελε κάτι καλύτερο ο Simoncelli
Θα μπορούσε να ήταν στην τέταρτη θέση
Νέα 18/07/2011 - 15:07

Ο Marco Simoncelli δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την έκτη θέση στο Sachsenring, παρότι ήταν ταχύτατος στις δοκιμές. Ο Ιταλός αναβάτης της Gresini Honda ανταγωνιζόταν με τον Αndrea Dovizioso για την τέταρτη θέση μέχρι λίγο πριν τον τερματισμό.

Όμως ο Ben Spies που καιροφυλακτούσε, λίγο πριν την καρό σημαία προσπέρασε τον Simoncelli και τον άφησε έκτο τελικά. Ο Marco εξήγησε για ποιο λόγο συνέβη αυτό:

«Είναι κρίμα επειδή αν τερμάτιζα τέταρτος θα αισθανόμουν τελείως διαφορετικά. Ήμουν πιο γρήγορος από τον Dovizioso στο πρώτο μισό του αγώνα αλλά άργησα να τον προσπεράσω και έτσι έχασα την επαφή με τους πρώτους. Προσπεράσαμε ο ένας τον άλλο μερικές φορές και τότε το πίσω ελαστικό μου εφθάρη πολύ στην αριστερή πλευρά του και ήταν δύσκολο να ελέγξω την μοτοσυκλέτα.

Προσπάθησα να τον περάσω στον τελευταίο γύρο, έκανα ό,τι μπορούσα όμως δεν ήταν αρκετό και τελικά με προσπέρασε και ο Spies. Είναι κρίμα επειδή ήμουν κοντά στους πρώτους. Αν καταφέρω να κινούμαι λίγο πιο γρήγορα στον αγώνα, θα παλεύω για την νίκη.»

Επόμενο άρθρο »

O Roberts θα οδηγήσει στην Laguna Seca

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: «Τι μάχη με τις Ducati»!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA