• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsen 125cc Kατατακτήριες: Πρώτος ο Vinales
Ο Τerol ήταν τέταρτος
Νέα 16/07/2011 - 15:32

Τελικά, η είδηση βγήκε. Ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) ήταν ταχύτερος όλων στις κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας των 125cc και όχι ο Nicolas Terol (Baknia Aspar).  

Ο Vinales έκανε χρόνο 1:27.477 που είναι κατά περίπου ένα δευτερόλεπτο ταχύτερος από αυτόν που σημείωσε το πρωί (1:28.323) και έτσι ο νεαρός Ισπανός αναβάτης θα εκκινήσει πρώτος στον αυριανό αγώνα.

Να σημειώσουμε ότι είναι η τρίτη pole position που πετυχαίνει ως τώρα στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία.

 

Πλάι του, θα βρεθεί ο Hector Faubel (Bankia Aspar) ο οποίος αν και προσπάθησε στο τέλος, δεν κατάφερε να νικήσει τον συμπατριώτη του και η διαφορά του από αυτόν ήταν 0.331 δευτερόλεπτα. Ο Faubel περίπου δύο λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας είχε μια έξοδο από την πίστα στην στροφή Νο7 αλλά κατάφερε να συγκρατηθεί πάνω στην μοτοσυκλέτα του.  

 

Τρίτος ήταν ο Luis Salom (RW Racing) ο οποίος επίσης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια ενώ ο Terol ήταν τέταρτος με διαφορά 0.515 δευτερόλεπτα πίσω από τον 16 Ισπανό οδηγό. Από την πέμπτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing) ο οποίος αντιμετώπισε πολλά τεχνικά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του στην αρχή της διαδικασίας. Παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει 14 γύρους και να σημειώσει χρόνο 1:28.067 που τον έφερε σε αυτή τη θέση.

 

Έκτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia Ajo), έβδομος ο ομόσταυλός του Efren Vazquez, όγδοος ο Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica) και τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport) και Danny Kent (Red Bull Ajo MotorSport) με διαφορά 0.910 δευτερόλεπτα από τον πρώτο.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsen Κατατακτήριες: Ο Stoner στην pole, o Rossi άσχημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2 EΔ3: O Takahashi ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα