• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsen ΕΔ3: Lorenzo, Pedrosa, Simoncelli στην κορυφή
Ο Super Sic έπεσε και αυτός στην 11!
Νέα 16/07/2011 - 12:36

Ο Jorge Lorenzo έδειξε ότι η Yamaha M1 μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να κερδίζει «τον Stoner και την Honda», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Ισπανός την Πέμπτη. 

Βέβαια σήμερα οι δύο οδηγοί της Honda που έδωσαν το ρυθμό στις ΕΔ3 είναι οι Dani Pedrosa & Marco Simoncelli.

O «αφάνας» ήταν πρώτος στο μεγαλύτερο μέρος των δοκιμών και όταν ο Dani πέρασε μπροστά, ο ψηλός του MotoGP πίεσε λίγο παραπάνω και έγινε το 7ο θύμα της στροφής 11! Το μπροστινό έφυγε με πάνω από 210 χαω και ο Marco γλίστρησε ομαλά στην άσφαλτο και μετά στο χώμα.

Εντωμεταξύ ο Jorge Lorenzo με μια σειρά πολύ γρήγορων γύρων, με τα σκληρότερα λάστιχα της Bridgestone, έγραψε 1:22.112 και πήρε την πρώτη θέση, σε μια πίστα που είχε 35ο Κελσίου στην άσφαλτο και 22ο στον αέρα, δηλαδή μέτριες συνθήκες.

Ο Simoncelli μπήκε ξανά στην πίστα με την 2η μοτοσυκλέτα του, αλλά δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του, ενώ ο Casey Stoner μόλις στον προτελευταίο του γύρο μείωσε τη διαφορά του κάτω από τα 3 δέκατα του δευτερολέπτου, διαφορά σημαντική για μια τόσο μικρή πίστα. Πίσω του στην 5η θέση, η 4η εργοστασιακή Honda με τον Andrea Dovizioso, που για μια ακόμη φορά είναι σταθερός.

 

Η πρώτη Ducati είναι αυτή του Nicky Hayden, που μάλιστα αρχικά ήταν στην 2η θέση για αρκετή ώρα. Στην 7η θέση πίσω από τον Αμερικανό, ο Alvaro Bautista με μια Suzuki που επιτέλους δείχνει να δουλεύει καλά.

Την δεκάδα έκλεισαν οι Ben Spies, Randy De Puniet, Colin Edwards, στην 11η ο Karel Abraham, μπροστά από τον Valentino Rossi που ακόμη δυσκολεύεται με τις ρυθμίσεις της GP11.1 και σίγουρα δεν είναι ευχαριστημένος με την διαφορά 0.779 του δευτερολέπτου από τον ομόσταυλό του Hayden!  

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο κάτω μέρος της σελίδας στο σχετικό συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Στιγμές από το Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring 125cc EΔ3: Ο Terol ξανά πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα