• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring 125cc EΔ2: Και πάλι Terol
Ο ανταγωνισμός ήταν εντονότερος τώρα
Νέα 15/07/2011 - 15:55

Ο Nicolas Terol ήταν ταχύτερος όλων στα 125cc, και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας. Ο Ισπανός αναβάτης της Bankia Aspar σημείωσε χρόνο 1:28.438, που είναι κατά περίπου 0.4 δευτερόλεπτα ταχύτερος από το πρωί (1:28.858), κυριολεκτικά στον τελευταίο γύρο.

Ωστόσο αυτή τη φορά δυσκολεύτηκε περισσότερο καθώς ο ανταγωνισμός από τον ομόσταυλό του Hector Faubel ήταν έντονος. Τελικά ο Faubel έμεινε δεύτερος αλλά με διαφορά μόνο 0.007 δευτερόλεπτα!

 

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) o οποίος ήταν ταχύς σε όλη τη διαδικασία. Η διαφορά του από τον Terol ήταν 0.172 δευτερόλεπτα. Στην τέταρτη θέση ήταν ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing) ενώ πέμπτος βρέθηκε ο Γερμανός Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany).

Γιατί τονίζουμε την εθνικότητά του; Πρώτον επειδή ο αγώνας γίνεται στην πατρίδα του και δεύτερον επειδή είναι ο πρώτος μη Ισπανός (καθώς οι πρώτοι τέσσερις είναι ομοεθνείς Ίβηρες).

 

Έκτος ήταν ο Marcel Schrοtter (Mahindra Racing) ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Luis Salom (RW Racing GP), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), Danny Webb (Mahindra Racing) και Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo).

 

Να πούμε ότι τόσο ο Vazquez όσο και ο Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica) είχαν έξοδο από την πίστα αλλά ξαναμπήκαν σε αυτή και συνέχισαν ενώ ο Adrian Martin (Bankia Aspar) έπεσε περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας και χτύπησε ελαφρά στο δεξί του χέρι.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring MotoGP EΔ2: Ξανά πρώτος ο Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Φωτογραφικό: Η πτώση του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα