• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP EΔ1: Πολλές πτώσεις, ταχύτερος ο «SuperSic»
Χτύπησε ο Rossi, πήγε στην κλινική της πίστας
Νέα 15/07/2011 - 12:27

Ο Marco Simoncelli ήταν επικεφαλής στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της MotoGP στην Γερμανία και ήταν ο μόνος αναβάτης που «κατέβηκε» το 1:23.000 καθώς έκανε χρόνο 1:22.823.

 

Ωστόσο η διαδικασία χαρακτηρίστηκε από τις πτώσεις των αναβατών στην αρχή αυτής, στη στροφή Νο11. Να πούμε ότι αυτή είναι η πρώτη δεξιά έπειτα από μια σειρά αριστερών όπου η μοτοσυκλέτα είναι πλαγιασμένη σε αυτή τη μεριά (αριστερά) για περίπου 30 δευτερόλεπτα και προφανώς τα ελαστικά κρυώνουν από τη δεξιά πλευρά τους.

 

Συγκεκριμένα ο Casey Stoner έπεσε μόλις στον δεύτερο γύρο της προσπάθειάς του σε αυτή τη στροφή και το ίδιο συνέβη και με τους Toni Elias, Dani Pedrosa και Valentino Rossi. Μάλιστα, ο αναβάτης της Ducati μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας επειδή από την πτώση του στο έδαφος και χτύπησε στους μύες.

Ο Rossi επέστρεψε στην πίστα προς το τέλος και μάλιστα μείωσε τον χρόνο του, όμως ο Vittoriano Guareschi, Team Manager, δήλωσε ότι το απόγευμα θα δουν κατά πόσο το χτύπημα θα του επιτρέψει να οδηγήσει απρόσκοπτα.

 

Παρά το γεγονός ότι η Bridgestone έδωσε ελαστικά πιο μαλακά στην δεξιά πλευρά τους για το συγκεκριμένο αγώνα, οι αναβάτες θεωρούν ότι παραμένουν σκληρά και ευθύνονται για τις πτώσεις. Να σημειώσουμε ότι ο Εlias ξαναμπήκε στην πίστα και ξανάπεσε στην πρώτη στροφή της πίστας η οποία επίσης είναι δεξιά.

Σε ό,τι αφορά τον Loris Capirossi, η επιστροφή του είναι δύσκολη καθώς έκανε τον τελευταίο χρόνο μιας και η φυσική κατάστασή του δεν του επιτρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα.

 

Αναφορικά με την κατάταξη, δεύτερος ήταν ο Casey Stoner (+0.181 δευτερόλεπτα), τρίτος ο Jorge Lorenzo (+0.223 δευτερόλεπτα), στην τέταρτη θέση ο Nicky Hayden (+0.382 δευτερόλεπτα), στην πέμπτη ο Andrea Dovizioso (+0.532 δευτερόλεπτα) και στην έκτη ο Karel Abraham (+0.593 δευτερόλεπτα).

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2 EΔ1: Επικεφαλής ο De Angelis

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring 125cc EΔ1: Πρώτος ο Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα