• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi: «Δεν θα σας αφήσω έτσι»
Προς τους οπαδούς του!
Νέα 15/07/2011 - 11:12

«Οι 200 συμμετοχές ήταν πριν 3 χρόνια; Δεν το θυμάμαι καθόλου», είπε ο Valentino Rossi αστειευόμενος για την αγωνιστική του ωριμότητα που επιβεβαιώνεται σήμερα με την 250η συμμετοχή του σε έναν Αγώνα GP. 

«Δεν μ’ αρέσει να φτάνω κάποια ορόσημα, γιατί είναι λίγο σαν τα γενέθλια! Σημαίνουν ότι μεγαλώνεις», συμπλήρωσε ο Rossi.

 

Όταν κάποιος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι συνήθως όποιος μεγαλώνει γίνεται λίγο αργότερος είπε: «Κανείς δεν μου το είπε, αλλά ίσως μερικοί ήδη το σκέπτονται, γιατί δεν πάμε τόσο καλά τελευταία. Αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, άλλα προβλήματα έχουμε».

Δύο από τα προβλήματά του καθόταν δίπλα του και λέγονται Casey Stoner και Jorge Lorenzo.

«Είναι πολύ δυνατοί, αλλά είμαι πεισμένος ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Περιμέναμε ότι η Honda και η Yamaha θα ήταν γρήγορες στο Mugello, αλλά όχι τόσο γρήγορες. Αυτός ο αγώνας ήταν μια μικρή απογοήτευση και λίγο δυσκολότερο να το ξεπεράσεις, γιατί ήταν στο Mugello. Ειλικρινά ελπίζαμε να πάμε καλύτερα, αλλά δεν κατάφερα να πιάσω την ταχύτητά μου με την μοτοσυκλέτα των 1000cc και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πλήρως το γιατί».

 

Παρά τα προβλήματα αυτά ο Ιταλός υπολογίζει στην υποστήριξη των πιστών οπαδών του.

«Φαίνεται ότι έχουν αυξηθεί σε νούμερο, ίσως γιατί αγωνίζομαι για μια μάρκα όπως η Ducati. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους ευχαριστήσω για την υποστήριξη και να ελπίζω ότι θα τους το ανταποδώσω με μερικούς καλούς αγώνες και την επιστροφή μου στις πρώτες θέσεις».  

 

 

Κοιτάζοντας προς το μέλλον περιμένει την βοήθεια στην εξέλιξη της GP11.1 από τον Nicky Hayden, που θα οδηγήσει την μοτοσυκλέτα από την επόμενη εβδομάδα στην Laguna Seca.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιήσει! Βλέποντας τα αποτελέσματά μας ίσως προτιμήσει να τρέξει με την παλιά», σχολίασε αστειευόμενος ο Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring 125cc EΔ1: Πρώτος ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Παιχνίδι με Hovercraft στο Sachsenring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA