• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποζητούν διάκριση στην Monster Yamaha
Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Γερμανία
Νέα 13/07/2011 - 15:36

Colin Edwards και Cal Crutchlow (φωτογραφία) θέλουν να διακριθούν στην Γερμανία. Ο πρώτος επειδή θέλει να πάει στον αγώνα της πατρίδας του (Laguna Seca) έχοντας ένα καλό αποτέλεσμα και ο δεύτερος επειδή θα κάνει καλό στην ψυχολογία του, καθώς το Sachsenring είναι μια πίστα στην οποία δεν έχει ξαναοδηγήσει.

Οι αναβάτες της Monster Yamaha δήλωσαν σχετικά:

 

Colin Edwards:

«Οι τελευταίοι δύο αγώνες δεν ήταν τόσο καλοί για εμάς αλλά μπορούμε ξεπεράσουμε την κακή επιλογή ελαστικών που κάναμε σε αυτούς. Έχουμε ευθύνη γι’ αυτό αλλά κάποιες φορές πρέπει να ρισκάρεις ακόμα και αν δεν έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τώρα έχω επικεντρωθεί στο να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα της Γερμανίας. Η πίστα είναι πολύ καλή, έχει πολλές αριστερές στροφές και το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας μας είναι καλύτερο από πέρσι, οπότε είναι πιο εύκολο να αλλάζεις κατεύθυνση σε κάποια σημεία της.

Το διάστημα που μεσολάβησε από το Mugello με βοήθησε στην φυσική μου κατάσταση. Ξεκουράστηκα και δεν πονάω τόσο πολύ πλέον. Βεβαίως, μόνο στις δοκιμές θα δω σε τι κατάσταση είμαι αλλά περιμένω να είμαι καλύτερα. Εκτός του αγώνα το 2003, πάντα μου άρεσε να τρέχω στο Sachsenring. Οι Γερμανοί φίλαθλοι πραγματικά γνωρίζουν πολλά και αγαπούν το MotoGP και ελπίζω να τους προσφέρουμε θέαμα. Θέλω ένα καλό αποτέλεσμα για να το έχω στις “αποσκευές” μου όταν θα πάω στην Laguna Seca.»

 

Cal Crutchlow:

«Άλλη μια πίστα την οποία έχω δει μόνο στην τηλεόραση και ανυπομονώ να οδηγήσω σε αυτή. Είναι αριστερόστροφη αλλά αυτό δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Η αριστερή κλείδα μου είναι εντάξει και είμαι ικανοποιημένος από την ανάρρωσή μου. Ελπίζω να μην βρέχει στην Γερμανία για να μάθω την πίστα όσο το δυνατόν ταχύτερα. Επίσης ελπίζω να έχει ζέστη για να λυθούν κάποια προβλήματα με το εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να είμαι μέσα στην δεκάδα και να φέρω ένα αποτέλεσμα το οποίο αξίζει στην ομάδα.»

Επόμενο άρθρο »

Η KTM 1190 RC8 R του Sebastien Loeb

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Έκανε δοκιμές ο Simon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA