• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK Brno: Ο Βiaggi πήρε την 11η νίκη του στο Brno!
O Melandri έδωσε μάχη μέχρι το τέλος
Νέα 10/07/2011 - 17:46

Ο Max Biaggi και η Aprilia RSV4 πέρασαν πρώτοι την γραμμή του τερματισμού στον Β’ Αγώνα της ημέρας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. 

O «Κουρσάρος» στην αγαπημένη του πίστα, πέτυχε την 11η νίκη της καριέρας του σε αγώνες Παγκοσμίου επιπέδου!, δηλαδή σε 250GP & MotoGP. O Biaggi ξεκίνησε και πάλι καλά και είχε μόνο τον Melandri να τον πιέζει μέχρι το τέλος, αφού ο Checa στη μέση του αγώνα έκοψε λίγο, χωρίς να μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των δύο Ιταλών και πήρε την 3η θέση, όπως και στον Α' Αγώνα.

O Marco Melandri και η Yamaha R1 είχαν την υψηλότερη τελική, κάνοντας slipstreaming στο τέλος της ευθείας στον Biaggi και ο οδηγός που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στα MotoGP, έκανε την κίνησή του και πέρασε μπροστά. Ο Max απάντησε με πέρασμα στην κατηφόρα, για να ξαναπεράσει ο Marco λίγο αργότερα. Το τελευταίο πέρασμα του Biaggi έγινε μέσα στο «στάδιο», ήταν πολύ έξυπνο και μετά στους δύο τελευταίους γύρους κρατήθηκε μπροστά για να πάρει μια νίκη την οποία πανηγύρισε έξαλα με την ομάδα του.

Έτσι πλησίασε ακόμη 9 βαθμούς τον Ισπανό στη βαθμολογία, κάτι που δίνει νέο ενδιαφέρον στη μάχη να υπερασπιστεί τον Τίτλο του.

 

Πίσω τους και πάλι ένας καλός Michele Fabrizio με την Suzuki του, άντεξε τις επιθέσεις του Eugene Laverty και της 2ης εργοστασιακής R1.

O Ayrton Badovini συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με την δορυφορική BMW S1000RR, στην 6η θέση, μπροστά από τον εργοστασιακό Leon Haslam που στην τελευταία στροφή με δυναμική κίνηση πέρασε – ακουμπώντας τον – τον Joan Lascroz με την Kawasaki.

O Sylvain Guintoli έφερε την Ducati του στην 9η θέση, ενώ ο Noriyuki Haga με την δορυφορική Aprilia έκλεισε την δεκάδα.

 

Στην βαθμολογία ο Checa προειγείται με 30 βαθμούς διαφορά από τον Biaagi, με 293 έναντι 263, ενώ στο παιχνίδι του Τίτλου είναι και ο Melandri με 240.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας, για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

WSS Brno: O Gino Rea νικητής για πρώτη φορά

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Brno: O Melandri πήρε την 3η φετινή του νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA