• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To σπίτι του Rossi στην Tavullia
Ένα τεράστιο γκαράζ, γεμάτο ακριβά αυτοκίνητα!
Νέα 09/07/2011 - 13:06

«Ξοδεύω τα λεφτά μου σε αυτοκίνητα και παπούτσια», είχε πει το χειμώνα ο Valentino Rossi σε συνέντευξή του σε περιοδικό μόδας στην Ιταλία, σε ερώτηση που απαντούσε στην φήμη ότι είναι λίγο «τσιγκούνης» και ότι δεν ξοδεύει ούτε λίγα από τα πολλά χρήματα που κερδίζει. 

Και ναι, για τα παπούτσια το καταλαβαίνουμε ότι δεν χρειάζεται και πολύ χώρο, άντε ίσως ένα δωμάτιο σαν αυτό που έχει η κυρία της διαφήμισης της Heineken που το δείχνει στις φίλες της. Αλλά για τα αυτοκίνητα; Χρειάστηκε μεγαλύτερο χώρο.

Έτσι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, έφυγε από το σπίτι της μητέρας του Stefania στην Tavullia (Ταβούλια προφέρεται) και έφτιαξε το δικό του σπίτι, στον λόφο απέναντι από τον κεντρικό δρόμο της μικρής πόλης. Μπροστά από το σε γήινα χρώματα ώχρας σπίτι (φωτ.2), έχει φτιάξει ένα τεράστιο γκαράζ, σε ένα μοντέρνο κτίσμα, με φωτοβολταϊκά στην οροφή (φωτ.3), το οποίο είναι γεμάτο από τα πολλά και ακριβά αυτοκίνητα της προσωπικής του συλλογής.

Τελευταίο του απόκτημα η Ferrari 458, σε κίτρινο χρώμα και με τα λογότυπα 46 σε κάποια σημεία. Στην είσοδο του σπιτιού (φωτ.4), έχει σαν σήμα κατατεθέν το Piaggio Ape (φωτ.5), με το οποίο «έπαιζε» η παρέα όταν ήταν 14 χρόνων περίπου, ένα όχημα στο οποίο αναφέρεται στην αυτοβιογραφία του που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγα χρόνια και στην χώρα μας.

Στο χώρο του γκαράζ οι εργασίες συνεχίζονται, όπως και στο περιβάλλοντα χώρο που ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί οριστικά.

Σε αυτούς που λένε για τσιγκουνιά του Rossi, να θυμίσουμε ότι το σκάφος του Pershing 56 κοστίζει πάνω από 1,5 εκατομμύρια Ευρώ και πολύ περισσότερα χρήματα όλα μαζί τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο γκαράζ!

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK Brno: O Biaggi ταχύτερος στις Κατατακτήριες 2

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner μιλάει για τα 1000ρια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA