• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello 125cc ΕΔ3: Ξανά πρώτος ο Terol
Έκανε έναν γρήγορο χρόνο
Νέα 02/07/2011 - 11:40

O Nicolas Terol συνέχισε να είναι ταχύτερος όλων στην μικρή κατηγορία. Ο αναβάτης της Bankia Aspar, ο οποίος προηγείται στην βαθμολογία, κυριάρχησε θα λέγαμε έναντι των υπόλοιπων, καθώς ο χρόνος του (1:58.274) ήταν εκπληκτικός και πολύ κοντά στον καλύτερο χρόνο που είχε σημειώσει ο Bradley Smith το 2010 (1:58.009).

 

Δεύτερος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) με διαφορά 1.009 δευτερόλεπτα ενώ τρίτος βρέθηκε ο ομόσταυλός του Efren Vazquez με διαφορά 1.689 δευτερόλεπτα από τον Terol. Βλέπουμε δηλαδή ότι είναι η ίδια κατάταξη με αυτή που είχαμε και χτες το απόγευμα.

 

Στη τέταρτη θέση ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany)και πέμπτος ο Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing) ενώ έκτος βρέθηκε ο Jonas Folger (Red Bul Ajo Motorsport) με διαφορά 2.030 δευτερόλεπτα από τον Terol.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (Bankia Aspar), Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing), Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica) και Luis Salom (RW Racing GP).


Σε ο,τι αφορά τις πτώσεις, ο Danny Webb (Mahindra Racing) έπεσε αλλά κατάφερε να σημειώσει τον 14ο χρόνο ενώ πτώση είχε και ο Massimo Parziani (Faenza Racing), ο οποίος μετέχει ως έκτακτος οδηγός. 

 

 

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Live ΕΔ3: Ο Lorenzo νέο απόλυτο ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Ο Simoncelli... τυροκόμος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA