• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc Κατατακτήριες: Πρώτος ο Vinales
Ο Terol έπεσε στον τελευταίο γύρο
Νέα 24/06/2011 - 15:29

Ο Μaverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) ήταν μαχητικός σε όλη τη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών και τελικά επιβραβεύθηκε με την pole position, την δεύτερη στην ως τώρα παρουσία του στην κατηγορία και μάλιστα συνεχόμενη. Βεβαίως ο Vinales δεν είχε εύκολο ρόλο καθώς τον πίεζε συνεχώς ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) ο οποίος ήταν δεύτερος με διαφορά 0.188 δευτερόλεπτα.

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany) ο οποίος είχε διαφορά 0.190 δευτερόλεπτα από τον Vinales και μόλις 0.002 από τον Zarco! Πάντως και οι τρεις τους πάλευαν μέχρι τέλους για το ποιος θα επικρατήσει.

 

Τέταρτος ήταν ο Hector Faubel (Bankia Aspar), πέμπτος ο Luis Salom (RW Racing GP) και έκτος ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), οι οποίοι επίσης μάχονταν έντονα.

Από την έβδομη θέση θα εκκινήσει ο Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport), ο οποίος έπεσε στην αρχή της διαδικασίας, και από την όγδοη ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) o οποίος έπεσε μόλις στον τελευταίο γύρο, στην προσπάθεια του να κάνει έναν καλό χρόνο.

Να πούμε ότι διαπιστώθηκε πως ο Γερμανός αναβάτης έχει ράγισμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, από την πτώση που είχε το πρωί.

 

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι στην αρχή των Κατατακτήριων δοκιμών ο Ολλανδός Jasper Iwema (Ongetta-Abbink Metaal) ήταν επικεφαλής, δίνοντας χαρά στους συμπατριώτες του, αλλά έπεσε και έτσι αύριο θα ξεκινήσει από την 33η θέση.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Assen, 1η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2 EΔ2: O Bradl ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα