• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP ΕΔ2: Και πάλι Simoncelli
Ο Rossi ήταν πέμπτος
Νέα 24/06/2011 - 13:22

Ο Marco Simoncelli ήταν και πάλι ταχύτερος στις δεύτερες Ελεύθερες δοκιμές στο Assen. Η διάρκεια αυτών ήταν μεγαλύτερη απ’ ό,τι συνήθως (κράτησαν 90 λεπτά) καθώς χτες δεν έγινε η διαδικασία εξαιτίας της βροχής και των λαδιών που υπήρχαν στην πίστα.

 

Ο αναβάτης της Honda Gresini ήταν κατά 0.193 πιο γρήγορος του Casey Stoner, που ήταν δεύτερος. Ο Αυστραλός οδηγός έπεσε στην αρχή της διαδικασίας επειδή τα ελαστικά δεν είχαν ζεσταθεί ακόμα, αλλά δεν έπαθε το παραμικρό και συνέχισε τις δοκιμές.

Nα πούμε ότι και οι τρεις αναβάτες του HRC έπεσαν εντός διάρκειας τριών λεπτών, στην αρχή. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ben Spies ο οποίος ήταν κατά 0.260 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Simoncelli αλλά ταχύτερος κατά 0.336 δευτερόλεπτα από τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo, ο οποίος ήταν τέταρτος.

 

Πέμπτος ήταν ο Valentino Rossi ο οποίος δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις στην GP11.1 και προσπάθησε να βρει αυτές που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη πίστα. Έκτος ήταν ο Cal Crutchlow και πίσω του ο ομόσταυλός του Colin Edwards.

 

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο Andrea Dovizioso ο οποίος, όπως γράψαμε παραπάνω, επίσης έπεσε. Ο Ιταλός αναβάτης μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει ένα μικρό κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού του. Πάντως, επέστρεψε στην πίστα και συνέχισε τις δοκιμές. Ένατος ήταν ο Nicky Hayden και δέκατος ο Toni Elias.

 

Σε ό,τι αφορά τον Hiroshi Aoyama, που αντικαθιστά τον Dani Pedrosa, ήταν 15ος. Να σημειώσουμε ότι περίπου 25 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας άρχισε να βρέχει και οι αναβάτες μπήκαν στα πιτς για να αλλάξουν λάστιχα. Όμως αυτή σταμάτησε και ξαναβγήκε ο ήλιος, κάτι που έκανε τους οδηγούς να συνεχίζουν άλλοι με βρόχινα και άλλοι με λάστιχα για στεγνή πίστα.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2 EΔ2: O Bradl ταχύτερος

« Προηγούμενο άρθρο

Assen 125cc ΕΔ2: Ο Zarco ήταν ταχύτερος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα