• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To motograndprix.gr πρώτο ενημερωτικό site μοτοσυκλέτας!
Μπροστά και από το motogp.com!
Νέα 24/06/2011 - 00:13

To www.alexa.com είναι η «web information company», όπως λέει η ίδια περιγράφοντας αυτό που κάνει: δίνει πληροφορίες για τα web site όλου του κόσμου. Είναι κάτι σαν τις εταιρίες μετρήσεων τηλεθέασης, για να το εξηγήσουμε με τηλεοπτικούς όρους. 

Ανάμεσα στα στοιχεία που δίνει για κάθε site είναι και η κατάταξή του στην χώρα του και βέβαια για τα πολύ μεγάλα site, όπως το motogp.com δίνει την κατάταξή του σε διάφορες χώρες του κόσμου. Ανάμεσα λοιπόν σε όλα τα site ελληνικά και ξένα που επισκέπτονται και διαβάζουν οι Έλληνες, το motograndprix.gr είναι στην 1,119η θέση. Το motogp.com είναι μερικές θέσεις πιο κάτω στην 1,439η θέση.

Σας παραθέτουμε την κατάταξη μερικών από τα πιο γνωστά site που ασχολούνται αποκλειστικά με νέα για την μοτοσυκλέτα. Γιατί δεν μπορεί να γίνει μέτρηση για παράδειγμα με αθλητικά ή γενικής ενημέρωσης site, όπως το in.gr για παράδειγμα που είναι στην 12η θέση στη χώρα μας, αλλά τα νέα που αφορούν την μοτοσυκλέτα μπορεί να έχουν πολύ μικρή επισκεψημότητα.

Να σημειώσουμε ότι το motograndprix.gr έχει επίσης με διαφορά τα καλύτερα νούμερα σε μέσο όρο σελίδων ανά επισκέπτη (pageviews/user) και στον τομέα μέσος όρος χρόνου στο site ανά επισκέπτη (time on site).

 

Κατάταξη site 23/6/2011 Traffic Rank in GR (Κίνηση στην Ελλάδα)

1,119 www.motograndprix.gr

1,288 www.mototriti.gr

1,439 www.motogp.com

3,003 www.bikeit.gr

3,316 www.enduro.gr

4,828 www.mrbike.gr

5,024 www.motorsite.gr

11,065 www.motomag.gr

34,640 www.ebike.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Aoyama: «Είχα άγχος με την νέα μοτοσυκλέτα»

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: O Rossi έχει θετική αίσθηση με την GP11.1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα