• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Hopkins με την Suzuki στο Brno
Θα είναι μαζί με τον Bautista
Νέα 23/06/2011 - 17:44

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βρετανικού Τύπου, ο John Hopkins θα λάβει μέρος στο Grand Prix του Brno ως έκτακτος οδηγός της Suzuki αλλά αυτή τη φορά θα οδηγήσει μαζί με τον Alvaro Bautista.

Θυμίζουμε ότι ο Hopkins είχε αντικαταστήσει τον Ισπανό αναβάτη στον φετινό αγώνα της Χερέθ (επειδή είχε τραυματιστεί στο πόδι) και είχε τερματίσει 10ος.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αμερικανός αναβάτης βρισκόταν από καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Suzuki για να λάβει μέρος στην Τσεχία και μάλιστα απέρριψε πρόταση της Gresini Honda που τον ζήτησε για να οδηγήσει γι’ αυτήν στο Assen, στη θέση του Hiroshi Aoyama –καθώς ο Ιάπωνας αντικαθιστά τον Dani Pedrosa στο HRC.

 

Όπως έγινε γνωστό, η συμφωνία μεταξύ Suzuki και Hopkins αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Assen. Ο Αμερικανός, ο οποίος το 2007 είχε τερματίσει δεύτερος στο GP του Brno με την μοτοσυκλέτα της Ιαπωνικής ομάδας, δήλωσε:

«Ελπίζω ότι η αφοσίωση και η πίστη μου στην ομάδα θα ανταμειφτεί με το να οδηγήσω γι’ αυτήν στην Τσεχία. Αν οδηγούσα για την Honda ίσως κατέστρεφα τις πιθανότητες που υπάρχουν να το πράξω. Έχω δέσμευση στην Suzuki και την Crescent για το Πρωτάθλημα BSB. Τα πηγαίνω καλά σε αυτό αλλά ο απώτερος στόχος μου είναι να ξαναφτιάξω την καριέρα μου στο MotoGP.»

Επόμενο άρθρο »

Assen: O Rossi έχει θετική αίσθηση με την GP11.1

« Προηγούμενο άρθρο

Αssen: Ακυρώθηκαν οι δεύτερες Ελεύθερες δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα