• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: «Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά»
Θέλει ένα καλό αποτέλεσμα και στο Assen
Νέα 20/06/2011 - 14:46

Η πέμπτη θέση στην οποία τερμάτισε ο Alvaro Bautista στο Silverstone αναπτέρωσε το ηθικό του και τον κάνει να ελπίζει για μια ανάλογη συνέχεια και στην Ολλανδία. Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki σε δηλώσεις του είπε πως θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και στο Assen. Όπως τόνισε:

«Θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάναμε στο Silverstone. Εκεί σημειώσαμε μεγάλη πρόοδο επειδή είχε κρύο και μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και καταφέραμε ένα καλό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό του 2010. Πέρσι επικρατούσε κρύο και στο Assen αλλά εκεί δεν τα πήγαμε καλά, τότε δεν μας βοήθησαν οι συνθήκες. Ελπίζω φέτος να είναι πιο ζεστά και να μην υπάρξει θέμα.

 

Η Ολλανδική πίστα είναι παρόμοια με αυτή του Silverstone, είναι γρήγορη και έχει κάποιες καλές στροφές. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε την δουλειά που κάναμε στην Βρετανία. Κέρδισα στο Assen το 2008 (στα 250cc) και παρότι είναι πολύ δύσκολο να επαναλάβω κάτι αντίστοιχο τώρα, πιστεύω ότι πλέον έχουμε ένα καλό “πακέτο” για να βρισκόμαστε πιο κοντά στους πρώτους σε τακτικότερη βάση.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi με νέα μοτοσυκλέτα και κιβώτιο στο Assen

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Χαρούμενος ο Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA