• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
71,783 ευρώ από την δημοπρασία των Πρωταθλητών
Που έγινε στο Silverstone
Νέα 16/06/2011 - 17:03

Η δημοπρασία η οποία ονομάζεται «Day of Champions» και η οποία διοργανώνεται στο Silverstone με την ευκαιρία του Grand Prix απέφερε 71,783 ευρώ μόλις μέσα σε τέσσερις ώρες. Τα χρήματα θα διατεθούν στην οργάνωση «Riders for Health».

 

Οι κορυφαίοι αναβάτες του MotoGP διέθεσαν προσωπικά αντικείμενά τους ή άλλα υπογεγραμμένα από τους ίδιους σε μια εκδήλωση που παρουσίασαν οι Randy Mamola, Toby Moody, Jules Ryder, Matt Roberts, Gavin Emmett και Alex Hofmann. Οι εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν την δημοπρασία αγόρασαν συνολικά 88 αντικείμενα.

Ο Colin Edwards διέθεσε μια φόρμα του η οποία πουλήθηκε για 3,700 ευρώ ενώ οι Hector Barbara, Ben Spies, Jorge Lorenzo, Marco Simoncelli, Karel Abraham, Toni Elias, Hiroshi Aoyama και Cal Crutchlow έδωσαν μπότες τους από τις οποίες συγκεντρώθηκαν συνολικά 4,000 ευρώ.

 

Βεβαίως, ο Valentino Rossi ήταν αυτός ο οποίος συγκέντρωσε τα περισσότερα χρήματα, πάνω από 15.000 ευρώ. Εκτός από τα αντικείμενα καθαυτά, ο Ιταλός αναβάτης πρόσφερε το εξής: να φωτογραφηθεί με αυτόν που θα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα και η φωτογραφία να γίνει πίνακας ζωγραφικής. Ο νικητής στη συγκεκριμένη δημοπρασία πρόσφερε περισσότερα από 5,000 ευρώ.

 

Η Suzuki πρόσφερε ένα «πακέτο» VIP φιλοξενίας σε έναν τυχερό ο οποίος έκανε και έναν γύρο της πίστας με σκούτερ που οδήγησε ο Alvaro Bautista. Άλλες προσφορές ήταν η συνεργασία με τον φωτογράφο του MotoGP Andrew Northcott, ένα αντίτυπο της δουλειάς του γνωστού φωτογράφου Gigi Soldano για τους αναβάτες του 2011 καθώς και ένα «πακέτο» φιλοξενίας μιας εβδομάδας από την «Monster» για το Grand Prix της Αραγονίας.

 

Να σημειώσουμε ότι το συνολικό ποσό από όλες τις δημοπρασίες έφτασε τα 218,882 ευρώ.

Επόμενο άρθρο »

Εγχειρίστηκε με επιτυχία ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Καλοκαιρινό Bazaar της «Hellinmoto»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA