• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Pernat για το GP στο Silverstone
Οι νικητές και οι ηττημένοι του αγώνα
Νέα 15/06/2011 - 12:03

O Carlo Pernat απάντησε σε ερώτηση για το ποια είναι η άποψή του για τα τεκταινόμενα στο Βρετανικό Grand Prix. Ο γνωστός Μάνατζερ δήλωσε σχετικά:

 

«Ήταν ένας αγώνας που είχε νικητές και ηττημένους. Προφανώς, ο μεγάλος νικητής ήταν ο Stoner ο οποίος θύμισε τον Rossi την περίοδο 2002-2003. Τόσο αυτός όσο και η μοτοσυκλέτα του είναι σε ανώτερο επίπεδο συγκριτικά με τους άλλους.

Επίσης στους νικητές συμπεριλαμβάνεται και ο Dovizioso με την επιλογή της αγωνιστικής τακτικής του. Ήταν πιο αργός από τους Lorenzo και Simoncelli αλλά τους ανάγκασε να κάνουν λάθος ενώ προσπαθούσαν να τον προσπεράσουν. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τις Ηonda φέτος.

 

Στους ηττημένους συμπεριλαμβάνονται η Yamaha που είδε τρεις μοτοσυκλέτες της εκτός αγώνα –με μόνη παρηγοριά την τρίτη θέση του Edwards– και βεβαίως ο Valentino Rossi και η Ducati. H δήλωσή του έπειτα από το Grand Prix είναι χαρακτηριστική. Η ευθύνη μοιράζεται εξίσου στο οδηγό, την ομάδα και το εργοστάσιο. Ίσως την GP11 να έπρεπε να την οδηγεί ο Stoner. Να την αφήσει όπως είναι και να μην την αλλάξει.

 

Μία άλλη παράμετρος, η οποία δεν συζητείται πολύ είναι τα ελαστικά. Τα Bridgestone εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα και οι σπασμένες κλείδες των αναβατών είναι ένα καμπανάκι που χτυπά. Κάποιος πρέπει να ταρακουνήσει τους ανθρώπους της εταιρείας», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Dovizioso: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψει ο Pedrosa»

« Προηγούμενο άρθρο

O Hayden οδήγησε την GP12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA