• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aπογοητευμένοι στην Pramac Racing
Αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα
Νέα 13/06/2011 - 12:56

Loris Capirossi και Randy de Puniet δεν κατάφεραν για μία ακόμα φορά να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα, στο φετινό Πρωτάθλημα. Οι δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στην πίστα κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαν ως αποτέλεσμα να τερματίσουν στην 10η και την 12η θέση αντίστοιχα, ενώ και οι δύο παραλίγο να πέσουν εξαιτίας της βρεγμένης πίστας.

Σε δηλώσεις τους έπειτα από το Grand Prix επεσήμαναν τα προβλήματα.

 

Loris Capirossi:

«Ο καιρός δεν βελτιώθηκε συγκριτικά με το Σάββατο. Ήταν σημαντικό για εμάς να τερματίσουμε στον αγώνα αλλά αυτό ήταν δύσκολο τελικά. Δεν είχα καλή αίσθηση του εμπρός μέρους της μοτοσυκλέτας. Κάθε φορά που έγερνα αισθανόμουν ότι θα έπεφτα και ακουμπούσα το πόδι μου κάτω. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να τερματίσω. Ο κρύος καιρός δεν μου επέτρεψε να οδηγήσω σωστά την μοτοσυκλέτα. Είναι κρίμα επειδή θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα.»

 

Randy de Puniet:

«Ήταν ο χειρότερος αγώνας της καριέρας μου. Μου είναι δύσκολο να περιγράψω το πόσο κακή ήταν η μέρα για εμένα, η οποία άρχισε με μια άσχημη πτώση στο ζέσταμα. Δεν είχα καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας, ιδίως στο εμπρός μέρος της. Ήταν δύσκολο να σταθείς πάνω της σε τέτοιες συνθήκες. Δύο φορές έφτασα πολύ κοντά στο να πέσω, ήταν ένας πολύ άσχημος αγώνας.»

Επόμενο άρθρο »

Eργασίες αναβάθμισης στο www.motograndprix.gr

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Οι πτώσεις Simoncelli & Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα