• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2 Κατατακτήριες: Ο Marquez πρώτος
Πήρε την πρώτη του pole position στην κατηγορία
Νέα 11/06/2011 - 19:37

Ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) θα εκκινήσει από την pole position στον αυριανό αγώνα της Moto2, την πρώτη του σε αυτή την κατηγορία. Ο Ισπανός αναβάτης ήταν ταχύς σε όλη τη διαδικασία και τελικά εμπόδισε τον Stefan Bradl να πάρει την πέμπτη pole position από την αρχή της χρονιάς. 

Στη δεύτερη θέση ήταν ο πολύ καλός Scott Redding (Marc VDS Racing) με διαφορά 0.487 δευτερόλεπτα ενώ τρίτος ο επικεφαλής της βαθμολογίας Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), με διαφορά 0.517 δευτερόλεπτα.

 

Tέταρτος ήταν ο Jules Cluzel (Forward Racing), ο οποίος είχε έντονη μάχη με τον Bradl και μάλιστα κάποια στιγμή 10 λεπτά πριν το τέλος βρέθηκε στη τρίτη θέση. Όμως ο Γερμανός αναβάτης πίεσε περισσότερο και άφησε πίσω του τον Cluzel. Πέμπτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project) και έκτος ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2).

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Aleix Espargarο (Pons HP 40) και στην όγδοη ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Mike di Meglio (Tech 3 Racing) –μια πολύ καλή επίδοση γι’ αυτόν– και Alex de Angelis (JiR Moto2).

 

Ο Bradley Smith, ο ομόσταυλος του di Meglio, αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του και μπήκε στα πιτς για να το επιλύσει, χωρίς αποτέλεσμα. Τέλος, ο Max Neukirchner (MZ Racing) έπεσε περίπου στα μισά της διαδικασίας ενώ ο Axel Pons (Pons HP 40) έπαθε το ίδιο περίπου ένα λεπτό πριν το πέρας αυτής.

 

Δείτε τους χρόνους αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Σε μεγάλη δυσκολία ο Valentino Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Misano Superpole: Tαχύτερος ο Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα