• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone 125cc ΕΔ3: Ο Τerol επέστρεψε
Ήταν ταχύτερος στις τρίτες Ελεύθερες δοκιμές
Νέα 11/06/2011 - 12:37

Ο Nicolas Terol ήταν επικεφαλής στην κατάταξη καθώς κινήθηκε ταχύτερα από όλους στην κατηγορία. Ο χρόνος του (2:15.030) ήταν κατά περίπου 1,5 δευτερόλεπτα μικρότερος από αυτόν που έκανε χτες ο Johann Zarco (2:16.579).

Ο Ισπανός αναβάτης της Bankia Aspar πέρασε στην πρώτη θέση περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος και ήταν ταχύτερος του Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing Team) κατά 0.606 δευτερόλεπτα. Να πούμε ότι ο Vinales ήταν στην πρώτη θέση για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι να πάρει ο Terol τα «ηνία».

Τρίτος βρέθηκε ο Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), περίπου ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Terol.

 

Στην τέταρτη θέση ήταν ο Johann Zarco, o ομόσταυλός του Vazquez. O Γάλλος αναβάτης, ο οποίος κυριάρχησε χτες, ήταν και αυτός επικεφαλής περίπου στα μέσα της διαδικασίας αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει εκεί.

Πέμπτος ήταν ο Sandro Cortese (Intact-Racing Team Germany), περίπου 1,5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Terol και στην έκτη θέση βρέθηκε ο Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport).

 

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Hector Faubel (Bankia Aspar),) Alberto Moncayo (Andalucia Banca Civica), Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton) και Danny Kent (Red Bull Ajo MotorSport), που ήταν ο πρώτος Βρετανός αναβάτης.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Luigi Morciano (Team Italia FMI) ήταν άτυχος καθώς έπεσε περίπου οκτώ λεπτά πριν τη λήξη της διαδικασίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και στα δύο πόδια. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό κάταγμα στο δεξιό μηρό και στην κνήμη του αριστερού ποδιού.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

WSBK Misano Kατ.2: Και πάλι Checa

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Silverstone, 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα