• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2 ΕΔ1: Πρώτος ο Redding
Ήταν δυνατός στην πίστα της πατρίδας του
Νέα 10/06/2011 - 15:00

Ο Scott Redding (Marc VDS Racing) ήταν ταχύτερος όλων στην κατηγορία της Moto2, εμπρός στους συμπατριώτες του, και άφησε υποσχέσεις για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ήταν ο μόνος αναβάτης που είχε χρόνο κάτω από το 2:10.000 (συγκεκριμένα, έκανε 2:09.808).

Ο Redding, ο οποίος ήταν επικεφαλής στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας των πρώτων ελεύθερων δοκιμών της κατηγορίας, ήταν κατά 0.591 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον επικεφαλής της βαθμολογίας Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ενώ τρίτος βρέθηκε ο Yonny Hernandez (Blusens-STX).

 

Τέταρτος ήταν ο Simone Corsi (Ioda Racing Project), στην πέμπτη θέση ο Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), μια καλή επίδοση για τον Ελβετό αναβάτη που ήταν κατά 0.925 δευτερόλεπτα πίσω από τον Redding, και έκτος ο Marc Marquez (CatalunyaCaixa Repsol).

 

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Bradley Smith (Tech 3 Racing), Alex De Angelis (JIR Moto2), Jules Cluzel (NGM Forward Racing) και Xavier Simeon (Tech 3 B).

 

Να πούμε ότι ο Michele Pirro (Gresini Racing Moto2) έπεσε, όταν ακούμπησε με τον Aleix Espargarο (Pons HP 40). Επίσης πτώση είχε και ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project), τρία λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Μoto2: Ο de Rosa στη θέση του S. Hernandez

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone ΕΔ1: Stoner & Simoncelli μπροστά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα