• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kαι ο Edwards στο Silverstone
Θα λάβει κανονικά μέρος στον αγώνα
Νέα 09/06/2011 - 17:40

Οι γιατροί εξέτασαν τον Colin Edwards και έδωσαν την συγκατάθεσή τους για να μετέχει στο Grand Prix της πατρίδας του. Όμως τι ήταν αυτό που τους έκανε να μην του επιτρέψουν να λάβει μέρος σε αυτόν της Καταλονίας;

Θυμίζουμε ότι αναβάτης της Yamaha Tech 3 ήθελε διακαώς να ξεκινήσει στην Καταλονία και να εγκαταλείψει λίγο αργότερα για να μην διακοπεί το ρεκόρ συνεχών συμμετοχών στα GP που είχε τα τελευταία εννιά χρόνια (141 συνεχόμενες εκκινήσεις ως τότε).

 

Τον λόγο για τον οποίο δεν επετράπη στον Edwards να το πράξει τον εξήγησε ο Δρ. Claudio Macchiagodena, Επικεφαλής της ιατρικής ομάδας που τον εξέτασε τότε. Όπως είπε:

«Ο Edwards ήρθε σ’ εμένα για να του δώσω έγκριση να λάβει μέρος στον αγώνα. Το κίνητρό του ήταν ότι ήθελε να συμμετέχει για να μην διακοπεί το ρεκόρ συμμετοχών του στο MotoGP. Μάλιστα, με διαβεβαίωσε ότι αμέσως μετά την εκκίνηση θα εγκατέλειπε.

Θεώρησα ότι δεν ήταν σωστή αυτή η στάση του και του το είπα. Τότε μου απάντησε πως ”αν με έλεγαν Valentino Rossi θα μου επιτρέπατε να το κάνω”.

 

Δεν περίμενα μια τέτοια μικρότητα και ερασιτεχνική αντιμετώπιση από μέρους του και αμέσως μετά ήρθε κάποιος από την ομάδα του και μου ζήτησε συγγνώμη. Όπου αυτό είναι δυνατό, δίνω σε όλους την ευκαιρία να αγωνιστούν. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι μια σοβαρή υπόθεση. Είναι άλλο να θέλεις πραγματικά να αγωνιστείς και άλλο να θες να το πράξεις μόνο και μόνο για να κάνεις ένα ρεκόρ.»

O Edwards στο "κρεβάτι του πόνου".
O Edwards στο "κρεβάτι του πόνου".

Επόμενο άρθρο »

H Zerozen Racing στο Τυμπάκι

« Προηγούμενο άρθρο

Επικρατεί καλή διάθεση στην Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA