• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Simoncelli: «Θέλω βάθρο στο Silverstone»
Είναι αισιόδοξος και επιθυμεί να κερδίσει
Νέα 09/06/2011 - 16:18

Ο Marco Simoncelli θέλει να επαναλάβει και στη Βρετανία την καλή επίδοση που έκανε στις Κατατακτήριες δοκιμές της Καταλονίας, όπου πήρε την πρώτη του pole position στα MotoGP.

O Ιταλός αναβάτης της Gresini Honda δήλωσε σχετικά:

«Προφανώς, απογοητεύτηκα που τερμάτισα 6ος στην Βαρκελώνη, ενώ βρισκόμουν στην πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης. Όμως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν πολύ καλό για εμάς, στο σύνολό του. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι έχουμε γρήγορο ρυθμό.

Ο αγώνας στην Ισπανία θα μπορούσε να πάει καλύτερα για εμάς, όμως ελπίζουμε να τα καταφέρουμε τώρα. Μου άρεσε πολύ η πίστα του Silverstone πέρσι και πάμε εκεί έχοντας κάνει μια καλή επίδοση και με ένα στόχο. Να ανέβω στο βάθρο για πρώτη φορά στα MotoGP. Αν συμβεί αυτό, ελπίζω να είμαι στο ψηλότερο σκαλί.»

 

Δηλώσεις, όμως, έκανε και ο Hiroshi Aoyama ο οποίος τόνισε:

«Έπειτα από το ατύχημα στην Βαρκελώνη, όπου από λάθος μου έπεσα πάνω στον Randy de Puniet, πάω στο Silverstone με σκοπό να επανορθώσω και να έχω ένα καλό αποτέλεσμα. Δυστυχώς, έχω κακές αναμνήσεις από αυτή την πίστα επειδή έπεσα πέρσι και χτύπησα, με αποτέλεσμα να μείνω εκτός για τους επόμενους έξι αγώνες.

Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο θέλω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα φέτος. Έχουμε την ικανότητα να τα καταφέρουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε βαθμούς για το Πρωτάθλημα.»

Hiroshi Aoyama
Hiroshi Aoyama

Επόμενο άρθρο »

Επικρατεί καλή διάθεση στην Suzuki

« Προηγούμενο άρθρο

Ο de Puniet θα μετέχει στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA