• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλουν να κερδίσουν στην Honda
Αισιοδοξούν ότι θα τα καταφέρουν
Νέα 01/06/2011 - 18:25

Η ομάδα της Repsol Honda θα συμμετέχει στον αγώνα της Καταλονίας μόνο με τους Casey Stoner και Andrea Dovizioso, καθώς ο Dani Pedrosa θα απέχει ώστε να αναρρώσει καλύτερα.

Σε δηλώσεις τους, οι δύο αναβάτες εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον συναθλητή τους και καθόρισαν τους στόχους τους.

 

Ο Casey Stoner είπε:

«Έπειτα από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στο Le Mans, ανυπομονώ να βρεθώ στην Βαρκελώνη. Είναι μία από τις πρώτες πίστες στις οποίες πήρα μέρος σε αγώνες και μου αρέσει πολύ. Είναι γρήγορη και οι Ισπανοί θεατές είναι εκπληκτικοί στις αντιδράσεις τους. Στο παρελθόν, τόσο Dani όσο και εγώ έχουμε σημειώσει καλά αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα στήσουμε σωστά την μοτοσυκλέτα και θα είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε περισσότερους βαθμούς.

Χάρηκα όταν έμαθα ότι η εγχείρηση του Dani πήγε καλά και ελπίζω να αναρρώσει σύντομα. Κρίμα που δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Grand Prix της πατρίδας του. Του εύχομαι να επιστρέψει σύντομα».

 

Με τη σειρά του, ο Andrea Dovizioso τόνισε:

«Χαίρομαι που θα είμαστε στην Καταλονία καθώς είναι μια πίστα που μου αρέσει και ταιριάζει στο στυλ οδήγησής μου και στην μοτοσυκλέτα. Το Montmelo έχει γρήγορες στροφές και είναι ωραίο το συναίσθημα όταν βρεις το ρυθμό σου και κατευθύνεσαι από τη μία στην άλλη. Πάντα είχα καλά αποτελέσματα εδώ και έπειτα από την δεύτερη θέση που πήρα στο Le Mans αισθάνομαι πολύ καλά και θέλω να το επαναλάβω.

Η ατμόσφαιρα στην πίστα είναι αφάνταστη καθώς οι θεατές είναι πολύ ενθουσιώδεις. Μπροστά μας έχουμε έξι αγώνες σε οκτώ εβδομάδες. Προσωπικά προτιμώ να έχουμε δύο αγώνες συνεχόμενα, χωρίς διακοπή, επειδή έτσι μπορείς να βελτιώσεις καλύτερα την μοτοσυκλέτα. Λυπάμαι για τον Dani και ελπίζω να αναρρώσει σύντομα.»

Επόμενο άρθρο »

Πρόκληση για την Bridgestone το Montmelo

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pedrosa δεν θα μετέχει στο Montmelo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA