• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι στην Ducati
Δηλώνουν ότι έχουν πλησιάσει τους πρώτους
Νέα 01/06/2011 - 10:44

Οι Valentino Rossi και Nicky Hayden ανυπομονούν να βρεθούν στην πίστα του Montmelo, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όμως και οι δύο θέλουν να δουν, συγκριτικά, εάν η πρόοδος που έχουν κάνει είναι σταθερή και όχι ένα τυχαίο γεγονός. Ας δούμε τι δήλωσαν.

 

Valentino Rossi:

«Το Grand Prix της Καταλονίας είναι ένα από τα καλύτερα της χρονιάς για πολλούς λόγους. Η Βαρκελώνη είναι μια όμορφη πόλη, η πίστα είναι πολύ καλή, η δεύτερη πιο αγαπημένη μου μετά το Mugello, και πάντα υπάρχουν πάρα πολλοί και ενθουσιώδεις θεατές. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πίστα, καθώς πέρσι είδα τον αγώνα από το σπίτι μου.

Πάντα τα πάω καλά σε αυτή και έτσι έχω πολλές καλές αναμνήσεις, με πιο πρόσφατη τη νίκη το 2009 έπειτα από την μάχη που είχα με τον Lorenzo. Έχουμε εξελίξει σταδιακά την μοτοσυκλέτα, φαίνεται ότι έχουμε κάνει πρόοδο. Όμως πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο για να πλησιάσουμε τους πρώτους.»

 

Nicky Hayden:

«Κάθε αγώνας στην Ισπανία είναι μεγάλη υπόθεση και η Καταλονία δεν αποτελεί εξαίρεση. Το 2006 ανέβηκα στο βάθρο αλλά έπειτα δεν από αυτό δεν είχα κι άλλα καλά αποτελέσματα. Έτσι θέλω κάτι καλό φέτος. Πέρασα ωραία τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, όμως μου αρέσει αυτή η περίοδος που έρχεται επειδή οι αγώνες είναι απανωτοί.

Θα είμαστε απασχολημένοι τον επόμενο μήνα. Αν και η θέση που τερμάτισα στο Le Mans δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, έχουμε πλησιάσει τους πρώτους. Στην Ducati δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε και στην Βαρκελώνη θα διαπιστώσουμε εάν είμαστε στο σωστό δρόμο ή όχι.»

 

Δηλώσεις έκανε και ο Vittoriano Guareschi, Team Manager, ο οποίος επεσήμανε:

«Με το Grand Prix της Βαρκελώνης αρχίζει μια έντονη αγωνιστική περίοδος η οποία θα ξεκαθαρίσει τα δεδομένα στο Πρωτάθλημα. Στο Le Mans κάναμε καλή δουλειά. Ο Valentino ανέβηκε στο βάθρο και ο Nicky μας έδωσε πολύτιμους βαθμούς. Οι αλλαγές που κάναμε στην GP11 μάς επέτρεψαν να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, αλλά ο στόχος μας είναι να βελτιωθούμε περισσότερο επειδή ακόμα απέχουμε πολύ από τους πρώτους.

Ο Valentino αρχίζει να αισθάνεται καλύτερα, φυσιολογικά, και μας δίνει πληροφορίες για την μοτοσυκλέτα που είναι ακριβείς και μας βοηθούν στην βελτίωσή της. Δουλεύουμε μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια, στο εργοστάσιο και στην πίστα, όμως κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε ανταγωνιστικοί.»

 

Η πίστα της Καταλονίας πρωτολειτούργησε το 1992. Η ευθεία εκκίνησης/τερματισμού έχει μήκος 1,047 μέτρα και οι μοτοσυκλέτες μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητα που φτάνει τα 330 km/h. Επίσης είναι απαιτητική σε ό,τι αφορά το φρενάρισμα.

Επόμενο άρθρο »

Νέο πλαίσιο για την LRC Honda στο Montmelo

« Προηγούμενο άρθρο

Tο motograndprix.gr δυναμώνει τη θέση του τον Μάιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA