• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απειλή κατά της ζωής του Simoncelli!
Οι Ισπανοί οπαδοί φτάνουν στα άκρα
Νέα 31/05/2011 - 22:21

Η αμφισβήτηση του Marco Simoncelli, που έχει ήδη δεχτεί σφοδρή κριτική από τον Jorge Lorenzo για την «επικίνδυνη» οδήγησή του, έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη μετά το συμβάν του Γαλλικού Grand Prix. Η FIM ανακοίνωσε ότι καλεί τον Ιταλό οδηγό σε απολογία, αλλά αυτό δεν φαίνεται να ηρεμεί του Ισπανούς οπαδούς. 

Ήδη εμφανίστηκαν στα social media (facebook, twitter) ομάδες αντι-Simoncelli και κάποιοι φτάνουν να απειλούν τη σωματική του ακεραιότητα , αλλά σήμερα επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι ο Marco δέχτηκε απειλή για την ίδια του τη ζωή.

 

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANSA, «ο Marco Simoncelli, ένας οδηγός της Honda που αγωνίζεται στο MotoGP για την ομάδα Honda Gresini, είχε θέματα ασφάλειας για το GP της Καταλωνίας. Τα νέα που απορρέουν από πληροφορίες Ισπανών δημοσιογράφων και επιβεβαιώθηκαν από τον team manager Fausto Gresini, είναι ότι ο οδηγός δέχεται απειλές εν όψει του αγώνα της Βαρκελώνης. Φαίνεται ότι κάποιοι Ισπανοί οπαδοί θεωρούν αδίκημα την οδήγηση του Simoncelli μετά το Γαλλικό GP, όπου κατηγορείται ότι προκάλεσε το ατύχημα στον Dani Pedrosa».

 

Επόμενο άρθρο »

Tο motograndprix.gr δυναμώνει τη θέση του τον Μάιο

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA