• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιοδοξία στην Monster Yamaha Tech 3
Πριν τον αγώνα στην Ισπανία
Νέα 31/05/2011 - 13:43

Οι Colin Edwards και Cal Crutchlow εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τον αγώνα της Καταλονίας. Ο Edwards, ο οποίος πέρσι είχε τερματίσει 11ος σε αυτόν. επεσήμανε:

«Ανυπομονώ για το Grand Prix της Βαρκελώνης. Στο Le Mans είχε κρύο ενώ εκεί ο καιρός θα είναι ζεστός, όπως στην πατρίδα μου. Η πίστα μού αρέσει και δεν βλέπω την ώρα να οδηγήσω σε αυτή την μοτοσυκλέτα με τις νέες ρυθμίσεις του πλαισίου. Η αίσθηση που έχω είναι καλή και θέλω να δω πώς θα τα πάει και εκεί.»

 

Για τον Cal Crutchlow η Καταλονία είναι μια ακόμα άγνωστη πίστα γι’ αυτόν. Ωστόσο ο Βρετανός αναβάτης έχει δείξει ότι μαθαίνει γρήγορα και σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο. Όπως είπε:

«Ακόμα ένας αγώνας σε μια νέα πίστα για εμένα. Ανυπομονώ να βρεθώ σε αυτή επειδή δείχνει καλή. Στο Le Mans έκανα ένα καλό αποτέλεσμα στα χρονομετρημένα (ήταν 6ος) αλλά δυστυχώς έπεσα στον αγώνα. Αν συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε στην Γαλλία, θα είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.»

Επόμενο άρθρο »

Ο Simoncelli θα κληθεί σε απολογία στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του cycle Ride!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA