• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένος ο Rossi από την Ducati 1200
Την οδήγησε στο Mugello
Νέα 30/05/2011 - 10:25

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο Valentino Rossi εκτός από τις δοκιμές που έκανε στο Mugello με την GP12, οδήγησε και την Ducati 1200. O Iταλός αναβάτης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση και από την οδική συμπεριφορά της.

Όπως ανακοινώθηκε η superbike μοτοσυκλέτα συμπλήρωσε περίπου 130 γύρους στην πίστα και τις τρεις ημέρες των δοκιμών και την οδήγησαν διάφοροι οδηγοί μεταξύ των οποίων και ο Franco Battaini.

 

Ο Ernesto Marinelli, επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης της superbike μοτοσυκλέτας, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών. Απομένουν πολλά να κάνουμε ακόμα αλλά τα πρώτα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά, ιδίως αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για ένα καινούργιο πρότζεκτ.

Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς θα είναι να δημιουργήσουμε μια μοτοσυκλέτα για την αγορά η οποία θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αγωνιστική. Είμαι πεπεισμένος ότι θα δώσουμε στους πελάτες μας μια εκπληκτική μοτοσυκλέτα», κατέληξε.

 

Η 1200 διαθέτει το καινούργιο αλουμινένιο πλαίσιο που έχει εξελίξει η Ducati ενώ και ο κινητήρας θα έχει περισσότερους ίππους από την 1198. Οι επόμενες δοκιμές θα γίνουν εντός του Ιουνίου και πάλι στο Mugello με οδηγό τον Troy Bayliss, ενώ την μοτοσυκλέτα αναμένεται να οδηγήσει και ο Carlos Checa.

Επόμενο άρθρο »

WSBK, Φωτογραφικό: Οι κυρίες στο Miller Park

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Checa ξεκινά από την pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA