• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Βροχή στο Miller, o Camier ταχύτερος
Παραμένουν τα αποτελέσματα των Κατατακτήριων 1
Νέα 29/05/2011 - 22:00

Η βροχή ήρθε στο Salt Lake City και δίπλα στο βουνό και το χιόνι που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την πίστα, με την θερμοκρασία χθες το βράδυ στους 4ο Κελσίου! 

Όπως ήταν αναμενόμενο κανείς δεν βελτίωσε τους χθεσινούς χρόνους των στεγνών Κατατακτήριων 1, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατάταξη στο βρεγμένο, αφού αν η βροχή συνεχιστεί και αύριο στον Αγώνα, αυτό θα ευνοήσει κάποιους οδηγούς.

Εκτός Superpole, βάση των χθεσινών αποτελεσμάτων μένουν οι Joan Lascorz (Kawasaki), James Toseland (BMW), Aitchison (Kawasaki), Berger (Ducati) και Rolfo (Kawasaki).

 

Στο βρεγμένο λοιπόν ο Βρετανός Leon Camier έδειξε ότι η Aprilia μπορεί να αποδώσει ομαλά και στις δύσκολες συνθήκες. Ο Τσέχος Jakub Smrz (Ducati) επιβεβαίωσε την φήμη του στο βρεγμένο και πήρε τη 2η θέση, μπροστά από τον Leon Haslam που ανέβασε την BMW στην 3η θέση. Έκπληξη θεωρήθηκε η 4η θέση του Carlos Checa, αφού θεωρητικά ο Ισπανός δεν είναι από τους καλύτερους στη βροχή.

Τον ακολούθησε ο Γάλλος Sylvain Guintoli (Ducati) που ίσως κάποιοι θα θυμούνται να προηγείται στο Γαλλικό MotoGP του 2007, έστω για 2 γύρους Ο Max Biaggi ακουλούθησε με την εργοστασιακή του Aprilia, ενώ ο Michel Fabrizio έκανε μόνο 6 γύρους με την Suzuki του και έμεινε 19ος.

Η μόνη πτώση της ημέρας ήλθε από έναν διάσημο Ιταλό, τον Marco Melandri.

Σε λίγες ώρες θα έχουμε το ρεπορτάζ από την Superpole.

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Checa ξεκινά από την pole position

« Προηγούμενο άρθρο

H Honda επιμένει στην CBR1000RR για το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα