• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: «Δύσκολα θα επαναλάβουμε με την GP12 την επιτυχία του 2007»
Εμφανίστηκε προσγειωμένος στις εκτιμήσεις του
Νέα 28/05/2011 - 11:23

Σε προηγούμενη είδησή μας είδαμε ότι τόσο ο Valentino Rossi όσο και η ομάδα της Ducati έμειναν ευχαριστημένοι από τις δοκιμές με την GP12 στην πίστα του Mugello.

 

Ωστόσο είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για το τι μπορούν να επιτύχουν την επόμενη χρονιά. Βεβαίως, υπάρχει το προηγούμενο του 2007 όπου η GP7 είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, έπειτα από την αλλαγή των κανονισμών που είχε συμβεί και τότε (η χωρητικότητα του κινητήρα είχε μειωθεί από τα 990cc στα 800cc), όμως σε δηλώσεις του ο Jerry Burgess, αρχιμηχανικός του Rossi, είπε ότι είναι δύσκολο να επαναλάβουν την επιτυχία του 2007 και το 2012 και επεσήμανε:

 

«Τόσο ο Valentino όσο και o Nicky (Hayden) έμειναν ευχαριστημένοι από την GP12. Όμως πρέπει να είμαστε πραγματιστές και να μην χαιρόμαστε πολύ επειδή δεν ξέρουμε τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Κρατάω κλειστά τα χαρτιά μου και δεν μπορώ να λέω ευχολόγια, επειδή στο παρελθόν είχαμε πάλι κινητήρα παρόμοιας χωρητικότητας με αυτόν των 1000cc και δεν νομίζω ότι θα δούμε ξανά ένα τεράστιο άλμα προόδου όπως συνέβη την τελευταία φορά που άλλαξαν οι κανονισμοί στην κατηγορία».

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: "Rossi; Έχω άλλες προτεραιότητες τώρα!"

« Προηγούμενο άρθρο

WSBΚ: 30 ίπποι λιγότεροι στο Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA