• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirossi: «Σκέφτομαι την αποχώρησή μου»
Ίσως συμβεί στο τέλος της χρονιάς
Νέα 26/05/2011 - 15:34

Ο Loris Capirossi, με δήλωσή του στον Ιταλικό Τύπο, έκανε λόγο για ενδεχόμενη αποχώρησή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Ο αναβάτης της Pramac Racing, ο οποίος προς το παρόν είναι 15ος στη βαθμολογία έχοντας 9 βαθμούς, είπε ότι σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, παρά το διετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ομάδα.

 

Συγκεκριμένα, ο Capirossi δήλωσε:

«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Η μοτοσυκλέτα είναι περίπλοκη και συνήθως βρίσκομαι 13ος και περίπου δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον πρώτο. Δεν μου αρέσει αυτό αλλά δεν θέλω να τελειώσω με αυτόν τον τρόπο την καριέρα μου. Θέλω να το κάνω με καλύτερες συνθήκες.

Δεν μου είναι ευχάριστο και ίσως αλλάξω γνώμη αν βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα. Πρέπει να γίνει πιο γρήγορη το συντομότερο δυνατόν. Αν δεν συμβεί αυτό τότε θα πρέπει να πάρω μια απόφαση», κατέληξε.

 

Όσοι ξέρουν περισσότερα, υποστηρίζουν ότι ο Capirossi ίσως πάρει την απόφασή του έπειτα από το Grand Prix της Βαρκελώνης, αναλόγως του αποτελέσματός του σε αυτό. Αν αυτή είναι να αποχωρήσει από την ενεργό δράση τότε θα βάλει τέλος σε μια αγωνιστική πορεία 22 χρόνων.

Αναμένουμε…

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφία: Ο Rossi με την GP12 στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi με την GP12 στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA