• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Dorna αναμένουν να γίνει το Ιαπωνικό GP
Δεν βλέπουν κάποιο ουσιαστικό λόγο ματαίωσής του
Νέα 27/05/2011 - 12:17

Όπως έγινε γνωστό οι άνθρωποι της Dorna είναι πεπεισμένοι ότι τελικά θα διεξαχθεί φέτος το Ιαπωνικό Grand Prix. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας αναβλήθηκε για τις 2 Οκτωβρίου εξαιτίας του καταστροφικού σεισμού και του τσουνάμι.

Βεβαίως, πλέον πολλοί ανησυχούν για την ραδιενέργεια που εκλύθηκε από το πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima, μεταξύ των οποίων είναι και αναβάτες όπως οι Valentino Rossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner και Marco Simoncelli, οι οποίοι έχουν εκφράσει τους προβληματισμούς τους για την ασφάλεια της υγείας τους. Η πίστα του Twin Ring Motegi βρίσκεται περίπου 100 km μακριά από το εργοστάσιο.

 

Κατά τη διάρκεια του Γαλλικού Grand Prix υπήρξε μια επιστολή από την IRTA (International Race Teams Association) στην οποία αναγραφόταν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην διεξαχθεί το Ιαπωνικό Grand Prix φέτος. Συγκεκριμένα το κείμενο περιελάμβανε τα εξής:

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί στα paddock ανησυχούν και ότι υπάρχουν φήμες για ματαίωση του συγκεκριμένου αγώνα φέτος. Ο Claude Danis, Επιθεωρητής Ασφαλείας, επιθεώρησε πρόσφατα την πίστα του Motegi και διαπίστωσε μικρές ζημιές σε αυτή. Ωστόσο, θα στρωθεί νέα άσφαλτος σε όλη την πίστα και θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης σε όλες τις εγκαταστάσεις.

 

Επίσης, τόνισε ότι υπάρχουν λίγες ζημιές στα κτήρια και τα δίκτυα της περιοχής. Η μετάβασή του από το αεροδρόμιο στην πίστα έγινε χωρίς πρόβλημα. Στην Dorna δεν έχουμε κάποια ένδειξη ή αίτημα από τους διοργανωτές του αγώνα για ματαίωση του GP και αν δεν υπάρξει κάποια άλλη αρνητική εξέλιξη, αυτός θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί».

Επόμενο άρθρο »

WSBK, Fabrizio: «Θέλω περισσότερα βάθρα»

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi με την GP12 στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA