• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mamola: «H φήμη του Simoncelli ήταν η αιτία ποινής»
Δεν κατηγόρησε τον Ιταλό αναβάτη
Νέα 26/05/2011 - 16:05

Σε προηγούμενη είδησή μας είδαμε την άποψη διάσημων αναβατών του παρελθόντος για το συμβάν μεταξύ των Dani Pedrosa και Marco Simoncelli στην πίστα του Le Mans.

Ωστόσο, τη δική του γνώμη εξέφρασε και ο Randy Mamola, τόσο για την σύγκρουση των δύο όσο και για την ποινή που επιβλήθηκε στον Ιταλό οδηγό της Gresini Honda. Σε συνέντευξή του στον Βρετανικό Τύπο, ο Αμερικανός δεν κατηγόρησε τον Simoncelli για το συμβάν και διευκρίνισε ότι η ποινή διέλευσής του από τα πιτς επιβλήθηκε εξαιτίας της φήμης του ως επιθετικού οδηγού, παρά επειδή παραβίασε κάποιους σημαντικούς κανόνες.

 

Ο Mamola είπε τα εξής:

«Οι μοτοσυκλέτες που οδηγούμε στους αγώνες δεν είναι παιχνίδια και αν είχατε δει την μάχη μεταξύ Stoner και Rossi το 2008 στη Laguna Seca ή αυτή μεταξύ των Lorenzo και Rossi πέρσι στην Ιαπωνία, σίγουρα θα ενθουσιαστήκατε. Αυτή είναι η σωστή γραμμή σε στιγμές αγωνιστικής έντασης. Κάποιοι συμφωνούν με αυτή την πρακτική, κάποιοι όχι και κάποιοι θέλουν περισσότερη δράση.

 

Έπειτα από αυτό που συνέβη μεταξύ των Simoncelli και Pedrosa, πολλοί ψέγουν τον Ιταλό ότι οδηγεί σκληρά και δεν σου αφήνει χώρο. Δυστυχώς, αυτή η φήμη τον υποβιβάζει. Αν, για παράδειγμα, στη θέση του βρισκόταν ο Valentino (Rossi) δεν νομίζω ότι ο Αλυτάρχης θα του επέβαλε ποινή για το ίδιο συμβάν» κατέληξε με σαφήνεια στο νόημά του ο Mamola.

Επόμενο άρθρο »

Μoto2: Αισιόδοξος για το μέλλον ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Roberts και Lawson με θαυμαστές τους στη Laguna Seca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA