• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O Vermeulen χάνει τον αγώνα στο Miller
Δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του
Νέα 25/05/2011 - 11:05

Ο Chris Vermeulen δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα του WSBK που θα γίνει στο Miller Motorsports Park καθώς δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του τόσο στο γόνατο όσο και στον αγκώνα του δεξιού χεριού του.

 

Όπως έγινε γνωστό, ο αναβάτης της Kawasaki θα κάνει δοκιμές στις αρχές Ιουνίου στην πίστα της Αραγονίας για να μάθει την πίστα και να προσπαθήσει να βρει τον ρυθμό του. Ο Vermeulen δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για την απουσία του από τους αγώνες και δήλωσε σχετικά:

 

«Είναι απογοητευτικό που δεν θα συμμετέχω στην Αμερική αλλά τα τραύματά μου επουλώνονται ακόμα. Το καλό είναι ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται. Με την ομάδα, πήραμε την απόφαση να μην λάβω μέρος σε αυτόν τον αγώνα και να επικεντρωθώ στις δοκιμές. Έτσι θα βελτιώσω το ρυθμό μου αλλά και θα μάθω την μοτοσυκλέτα.

Ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση για τον αγώνα του Misano, μια πίστα που την γνωρίζω καλά. Δεν έχω ξαναοδηγήσει στην Αραγονία και θα είναι μια καλή ευκαιρία να μάθω την πίστα για να είμαι έτοιμος όταν θα διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας».

Επόμενο άρθρο »

Νέες ονομασίες στροφών στην Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

O Edwards σε ρόλο... προσωπικού συμβούλου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA