• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Dovizioso κάνει καρτ
Είπε ότι ευχαριστήθηκε τη διαδικασία
Νέα 23/05/2011 - 21:28

O Andrea Dovizioso είναι ικανοποημένος έπειτα από την επίδοσή του στο Γαλλικό Grand Prix, όπου πλησίασε κοντά στους πρώτους, και αποφάσισε να κάνει καρτ αφενός για να χαλαρώσει και αφετέρου για να γυμναστεί.

Έτσι, προστέθηκε και αυτός στη λίστα των αναβατών που επιλέγουν το καρτ για να περνούν δημιουργικά την ώρα τους (σημ.: από τους αναβάτες του MotoGP το ίδιο κάνουν οι Valentino Rossi, Casey Stoner και Marco Simoncelli).

 

Ο Dovizioso βρέθηκε στην πίστα μαζί με τον Giorgio Pantano, πρώην πιλότος της Formula 1 και Πρωταθλητής καρτ, και ο μεταξύ τους συναγωνισμός ήταν έντονος. Ο αναβάτης της Honda δήλωσε ευχαριστημένος από τη διαδικασία και επεσήμανε:

«Μου αρέσει πολύ να οδηγώ καρτ και μάλιστα είμαι πολύ γρήγορος! Δεν διασκεδάζεις μόνο αλλά μαθαίνεις να είσαι ακριβής στις κινήσεις σου και να επιλέγεις καθαρές γραμμές στην πίστα. Συνεπώς, ήταν και άσκηση για εμένα».

 

Nα θυμίσουμε ότι το καρτ αποτελεί μια εξαίρετη προπόνηση και για τους οδηγούς μοτοσυκλέτας και όπως θα θυμούνται μερικοί παλιότεροι, ο Kenny Roberts στο ράντσο του στην Καλιφόρνια έχει πίστα καρτ, στην οποία έκαναν προπόνηση οι Rainey και Cadalora, στα πλαίσια της χειμερινής τους προετοιμασίας, όταν ήταν οδηγοί της ομάδας του κορυφαίου Αμερικανού μάνατζερ και οδηγού.

 

 

Επόμενο άρθρο »

H Yamaha στο «Bikers Classic»

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: «Ήταν λάθος η προσπέραση του Simoncelli»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA