• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Elias παραμένει στην LCR Honda
Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του
Νέα 23/05/2011 - 13:24

Η επιστροφή του Toni Elias στο MotoGP δεν συνοδεύτηκε με καλά αποτελέσματα ως τώρα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 ήταν τελευταίος στις κατατακτήριες δοκιμές σε τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έχουν γίνει ως τώρα ενώ η καλύτερη θέση του σε Grand Prix ήταν η ένατη (στη Χερέθ).

 

Αυτή η κατάσταση δημιούργησε φήμες ότι ο Ισπανός αναβάτης δεν είναι αρεστός πλέον στην LCR Honda, τις οποίες όμως αρνήθηκε αμέσως ο Lucio Cecchinello, το αφεντικό της ομάδας, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Βρετανικό Τύπο δήλωσε:

«Δεν είναι στα σχέδιά μας να αλλάξουμε αναβάτη, τουλάχιστον όχι προς το παρόν, επειδή αυτό θα ήταν άδικο για τον Toni. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο ενώ είναι αλήθεια ότι το επίπεδο ανταγωνισμού στο MotoGP είναι πολύ υψηλό φέτος. Αλλά και να αλλάζαμε οδηγό, ποιος θα ερχόταν στην ομάδα; Ποιος θα μπορούσε να μας εξασφαλίζει ότι θα τερματίζει στην πρώτη δεκάδα;

 

Το σοφότερο είναι να διαχειριστούμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς, να είμαστε ήρεμοι και επικεντρωμένοι στο στόχο μας και να βοηθήσουμε τον Toni, δίνοντάς του μια βελτιωμένη μοτοσυκλέτα. Είμαστε πραγματιστές και ο στόχος μας παραμένει να τερματίζουμε εντός δεκάδας.

 

Ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει αλλά έχουμε κάνει μικρές βελτιώσεις στην μοτοσυκλέτα και αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας ίσως στους επόμενους δύο ή τρεις αγώνες να είμαστε πιο κοντά στην πρώτη δεκάδα. Ο Toni έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι αν έχει την κατάλληλη μοτοσυκλέτα είναι σε θέση να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα» κατέληξε ο Cecchinello.

Επόμενο άρθρο »

Oι αναβάτες του HRC για την οδική ασφάλεια

« Προηγούμενο άρθρο

H ωραιότερη του paddock των WSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA