• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλη Ιουνίου η απόφαση της Suzuki για το 2012
Τότε θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι
Νέα 20/05/2011 - 13:44

Όπως έγινε γνωστό, η απόφαση για το μέλλον της Suzuki στο MotoGP θα ληφθεί στο τέλος Ιουνίου. Πριν τον αγώνα του Εστορίλ ο Paul Denning, Διευθυντής της ομάδας, βρέθηκε για μία ημέρα στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Hamamatsu για να συζητήσει με τους ιθύνοντες το ενδεχόμενο συμμετοχής της Suzuki στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον επόμενο χρόνο, με την μοτοσυκλέτα των 1000cc.

 

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την Ιαπωνική εταιρεία γι’ αυτό και συμμετέχει μόνο με μία μοτοσυκλέτα στο MotoGP ενώ οι φήμες για αποχώρησή της από τον θεσμό στο τέλος του έτους είναι έντονες. Ο Denning δήλωσε σχετικά:

«Θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα της επαγγελματικής συνάντησης ήταν θετικό, χωρίς όμως να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Το πρόγραμμα έχει σταλεί για έγκριση και η όποια απόφαση θα ληφθεί στο τέλος του Ιουνίου. Πάντως, η συνάντηση μας έδωσε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε.

Βεβαίως δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της Suzuki αναφορικά με την τελική απόφαση, όμως μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι θα παραμείνουμε στο Πρωτάθλημα».

 

Ο Denning είπε επίσης ότι εισηγήθηκε να συμμετέχει η ομάδα στο θεσμό και πάλι με δύο μοτοσυκλέτες αλλά επεσήμανε ότι η απόφαση δεν θα ληφθεί αποκλειστικά από την πρότασή του, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να προσμετρηθούν.

«Πιστεύω ότι η Suzuki θα έχει ξανά δύο αναβάτες αλλά το ερώτημα είναι εάν αυτό θα γίνει άμεσα ή σε μερικά χρόνια από σήμερα», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: “Δεν χρειάζομαι τον Rossi»

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: «Δεν ανησυχώ που έλειπα από τις δοκιμές»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA