• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Burgess: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας»
Μίλησε για καίρια θέματα του MotoGP
Νέα 20/05/2011 - 10:28

Ο Jeremy Burgess είναι ένας από τους αγαπημένους ανθρώπους των Media καθώς στις συνεντεύξεις του πάντα δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις. Πρόσφατα συνομίλησε με τον Daryl Beattie, τον πρώην αναβάτη της κατηγορίας 500cc, όπου μίλησε για διάφορα θέματα.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς δούλευε η ομάδα της Ducati στο παρελθόν, o Burgess είπε:

«Ο Casey Stoner είναι ένας πολύ καλός αναβάτης και είχε κάνει πολύ καλή δουλειά με την μοτοσυκλέτα της Ducati. Όμως είναι πολλές οι φορές που δεν είχε καταφέρει να τερματίσει. Οι άνθρωποι της ομάδας δεν αντιμετώπιζαν σωστά το θέμα. Ανέλυαν τις επιτυχίες του αλλά όχι και τις αποτυχίες του.

Κάθε φορά που δεν τερμάτιζε το αντιμετώπιζαν ως κακοτυχία του Stoner παρά ότι μπορεί να οφειλόταν στην μοτοσυκλέτα. Ίσως ο Casey να έπρεπε να οδηγεί πιο κοντά στο όριο για να κερδίσει απ’ όσο χρειάζεται να κάνει ο Valentino με τη φετινή μοτοσυκλέτα».

 

Σε ερώτηση για την απόφαση να υπάρχουν κινητήρες χωρητικότητας 1000cc το 2012, απάντησε:

«Είναι απογοητευτικό ότι επιστρέφουμε στους κινητήρες των 1000cc. Για παράδειγμα, η Suzuki αλλά και άλλες ομάδες θέλουν σταθερότητα στους κανονισμούς για να μπορέσουν να ανταγωνίζονται επί ίσοις όροις. Υπάρχουν φήμες ότι η Suzuki δεν εξελίσσει την μοτοσυκλέτα για το 2012 και ότι θα αποσυρθεί από το MotoGP στο τέλος του έτους. Επίσης ξέρω ότι στη Yamaha ήθελαν να κατασκευάσουν έναν V4 κινητήρα αλλά καθώς αλλάζουν συνεχώς οι κανονισμοί, δεν τολμούν να το πράξουν».

 

Τέλος, για τον κανονισμό που θα επιτρέπει σε νέες ομάδες να μετέχουν του χρόνου στο MotoGP στην κατηγορία «CRT» («Claiming Rules Teams»), ο Αυστραλός τόνισε:

«Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει στον ανταγωνισμό. Δεν είναι σώφρον να προσπαθείς να βάλεις περισσότερες μοτοσυκλέτες στην αφετηρία. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί κάποιος να ξοδέψει πολλά χρήματα για να τερματίζει 16ος στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: «Είναι μεγάλο το άλμα στα MotoGP»

« Προηγούμενο άρθρο

125cc: Περιχαρής ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA